Valio Plus™ maidon matkasta televisio-ohjelma 19.5.2013

Katsojille tutuksi valiolainen maitoketju

Suomen Megatehtaat -dokumenttisarjassa tutustutaan tehtaisiin, joiden tuotteista on tullut menestystarinoita Suomessa ja ulkomailla. Sunnuntaina 19.5.2013 esitettävässä ohjelmassa seurataan, miten osaavissa käsissä Valio Plus  maito syntyy Valion Jyväskylän tehtaassa.

Noin tunnin kestävässä ohjelmassa käydään katsojille läpi valiolaisen laatumaidon ketju, joka alkaa valiolaiselta Torpan maitotilalta Toivakasta ja kulkee Jyväskylän tehtaan kautta paikallisen kaupan maitokaappiin.

Valio – Maidon tie -ohjelma alkaa 19.5.2013 kello 15.15 FOX-kanavalla.

Tehokasta ja turvallista tuotantoa

Megatehtaat -ohjelma on kuvattu pääosin Jyväskylässä maaliskuussa 2013.

Ohjelman kuvausryhmä vietti päivän Valion Jyväskylän tehtaalla, jossa he tehtaanjohtaja  Matti Ikosen avustuksella kuvasivat ja haastattelivat suuren joukon Valio Plus maidon valmistukseen osallistuvia valiolaisia.

Ohjelmassa katsojat pääsevät tutustumaan tehdasympäristöön, johon heillä ei ole normaalisti pääsyä. Järeä, kymmeniä tuhansia litroja raakamaitoa sisällään pitävä keräilyauto huippusiistissä maidon vastaanottohallissa syöpyy varmasti monen katsojan mieleen. Myös tieto siitä, kuinka moneen kertaan ja perusteellisesti maitoa testataan, ennen kuin se on valmis myyntiin, voi yllättää monet. 

Ohjelman tähtinä Jyväskylän Valio Plus  maito -tekijät

Ohjelmassa äänessä ovat itse tekijät Jyväskylästä: tehtaanjohtaja Matti Ikonen, prosessivastaava Jukka Eskelinen, jakelupäällikkö Heli Helminen, tiimiesimies Niko Kettunen, pakkausvastaava Leena Ouli, varastoesimies Juha Pantsu,  tuotantovastaava Petteri Pulkkinen, tuotevalmistaja Raija Rautjärvi, valmistusvastaava Toni Vinni ja kehitysvastaava Airi Vuorela.

Valiojoukosta, Valio Plus maitoa edustavista huippu-urheilijoista, on ohjelmassa haastateltu jalkapallovalmentaja Sami Hyypiää. 

Myös Valion markkinointijohtaja Susanna Takkunen, juomien kategoriajohtaja Tuomas Salusjärvi ja teknologiamyynnin johtaja Ross Crittenden nähdään ohjelmassa.

Suosittu Valio Plus™ maito valmistetaan Jyväskylässä

Valio Plus™ maito sisältää 50 % enemmän hyvälaatuista maitoproteiinia ja kalsiumia sekä 100 % enemmän D-vitamiinia kuin tavallinen maito. Sitä on saatavana rasvattomana ja 1,5% rasvaa sisältävänä kevytmaitona.

Valio Plus™maito sopii lapsille ja kasvaville nuorille, liikkujille, painonhallitsijoille, ikäihmisille, koko perheelle.

Tutustu Valio Plus™maidon sivuille tästä

Katso Suomen Megatehtaat ohjelmatiedot tästä

Lisätietoja: Valio Oy, markkinointijohtaja Susanna Takkunen, puh. 010381 2235, susanna.takkunen@valio.fi


 

 


Energiatarpeesi