Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää...

Valio suuntaa resurssejaan strategiansa mukaisesti

Valion johdon resursseja kohdennetaan uudella tavalla vastaamaan nykyistä markkinatilannetta ja tulevan kasvun haasteita. Valio-konsernin johtoryhmän uudeksi jäseneksi on nimitetty 3.9.2012 alkaen DI Mika Koskinen, jonka vastuulle kuuluvat Kasvumarkkinat ja Teollisuusmyynti.

 Johtaja Mika Koskinen jatkaa Valion Venäjän-tytäryhtiön toimitusjohtajana vastaten Venäjän ja IVY-maiden myynnistä, tuotteiden jakelusta sekä Valion Moskovan-terminaalista ja sulatejuustolasta.

Näiden lisäksi johtaja Koskinen vastaa myös Kiinan-myyntiyhtiöstä, Valion teollisuusmyynnistä ja konsernin pakkauskehityksestä. Teollisuusmyynnin johtajana jatkaa kaupallinen johtaja Veli-Matti Riitamaa.

Susanna Takkunen markkinointijohtajaksi

Valion markkinointijohtajaksi on 3.9.2012 alkaen nimitetty KTM Susanna Takkunen. Hän on viimeksi toiminut L’Oreal SA:n pääkonttorissa Pariisissa Pohjois-Euroopan markkinoinnista vastaavana johtajana.

Susanna Takkunen vastaa konsernin markkinointiviestinnästä, Valio brändistä, mediasopimuksista, digimarkkinoinnista, sponsoroinnista ja markkinoinnin tehokkuuden mittaamisesta.

Juustot- ja Rasvat -tulosyksiköiden johtajaksi on nimitetty KTM Emma Aer, joka aiemmin toimi Valiossa juustojen, rasvojen ja jauheiden markkinointi- ja kategoriajohtajana.

 

Kuvat: johtaja Mika Koskisen ja markkinointijohtaja Susanna Takkusen, tulosyksikön johtaja Emma Aerin kuvat löytyvät Valion aineistopankista. Pääset sinne tästä linkistä.

 

 


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi