Valio suuntaa resurssejaan strategiansa mukaisesti

Valion johdon resursseja kohdennetaan uudella tavalla vastaamaan nykyistä markkinatilannetta ja tulevan kasvun haasteita. Valio-konsernin johtoryhmän uudeksi jäseneksi on nimitetty 3.9.2012 alkaen DI Mika Koskinen, jonka vastuulle kuuluvat Kasvumarkkinat ja Teollisuusmyynti.

 Johtaja Mika Koskinen jatkaa Valion Venäjän-tytäryhtiön toimitusjohtajana vastaten Venäjän ja IVY-maiden myynnistä, tuotteiden jakelusta sekä Valion Moskovan-terminaalista ja sulatejuustolasta.

Näiden lisäksi johtaja Koskinen vastaa myös Kiinan-myyntiyhtiöstä, Valion teollisuusmyynnistä ja konsernin pakkauskehityksestä. Teollisuusmyynnin johtajana jatkaa kaupallinen johtaja Veli-Matti Riitamaa.

Susanna Takkunen markkinointijohtajaksi

Valion markkinointijohtajaksi on 3.9.2012 alkaen nimitetty KTM Susanna Takkunen. Hän on viimeksi toiminut L’Oreal SA:n pääkonttorissa Pariisissa Pohjois-Euroopan markkinoinnista vastaavana johtajana.

Susanna Takkunen vastaa konsernin markkinointiviestinnästä, Valio brändistä, mediasopimuksista, digimarkkinoinnista, sponsoroinnista ja markkinoinnin tehokkuuden mittaamisesta.

Juustot- ja Rasvat -tulosyksiköiden johtajaksi on nimitetty KTM Emma Aer, joka aiemmin toimi Valiossa juustojen, rasvojen ja jauheiden markkinointi- ja kategoriajohtajana.

 

Kuvat: johtaja Mika Koskisen ja markkinointijohtaja Susanna Takkusen, tulosyksikön johtaja Emma Aerin kuvat löytyvät Valion aineistopankista. Pääset sinne tästä linkistä.

 

 


Energiatarpeesi