Valion alkuvuoden 2011 uutuustuotteet

31.01.2011

Valion merkittävin uutuus on Valio OLO™ Ruoansulatusjogurtti. Suomalaiset saavat ruoasta liian vähän kuitua ja Valio OLO™ ensimmäisenä suomalaisena ruoansulatusjogurttina on helppo ja herkullinen tapa lisätä kuitua päivittäiseen ruokavalioon. Valio AURA® juuston ainutlaatuinen maku maistuu peräti kahdessa uutuudessa ja markkinoiden ainoa D-vitaminoitu juustoperhe, Valio Polar®, kasvaa.

Unohda ruoansulatusvaivat. Hanki uusi OLO™!

Valio Olo™ Ruoansulatusjogurtti on ensimmäinen suomalainen ruoansulatusjogurtti, jonka kuidut auttavat vatsan toimintaa ja vauhdittavat ruoansulatusta. Tuoreesta suomalaisesta maidosta valmistettu Valio OLO™ Ruoansulatusjogurtti sisältää runsaasti kuitua ja siinä on Valion patentoima probiootteja sisältävä yhdistelmä.

Valion Riihimäen tehtaan valmistamat OLO™ Ruoansulatusjogurtit ovat D-vitaminoituja ja vähälaktoosisia HYLA® -tuotteita. Normaalirasvaiset, sokerilla makeutetut uutuudet ovat myös säilöntäaineettomia.

Sinivoittoisiin pakkauksiin pukeutuneiden uutuuksien makuina 150 gramman pikareissa luumu, mustikka ja vanilja. Neljän 125 gramman annospikarin monipakkauksissa makuina mansikka, persikka-vadelma ja vilja. Runsaasti marjaa ja hedelmää sisältävät OLO™ Ruoansulatusjogurtit sopivat koko perheelle terveellisiksi välipaloiksi, jälkiruoaksi ja iltaherkuksi.

Valio AURA® maistuu maustetussa ruokakermassa ja levittyvässä sinihomejuustossa

Valio maustettu ruokakerma AURA® on laktoositon ruoanvalmistuskerma, josta syntyy käden käänteessä esim. pastakastike. Valio AURA® pehmeä on notkeaa ja helposti levittyvää sinihomejuustoa. Käyttövalmiina ja laktoosittomana sitä voi käyttää esim. uuniperunoiden täytteenä, voileivällä ja rohkeasti jälkiruoissa.

Välipalauutuuksia, joissa maku on kohdallaan

Herkullisiksi välipaloiksi ja jälkiruoiksi maistuvat kaikkein herkkävatsaisemmillekin laktoosittomat Valio Vanilla™ kerrosrahkat, kinuski ja mustikka-valkosuklaa sekä premiumjogurttiuutuus mandariini-juustokakku.

Monikäyttöinen Valio maustettu rahka kuningatar sisältää mustikkaa ja vadelmaa. Laktoositon uutuusrahka sopii sellaisenaan nautittavaksi ja leivontaan, kuten kakkujen, kääretorttujen ja marjapiiraiden täytteeksi.

Ruokaisana välipalana maistuu viljaisa Valio vadelma-mustikkakeitto+kaura 1 kilon pakkauksessa. Valio pehmeä maitorahka on varsinainen proteiinipaukku. Yhdessä 250 gramman pakkauksessa on proteiinia peräti 25 grammaa.

Valio Polar® - markkinoiden ainoa D-vitaminoitu juustoperhe

D-vitaminoidut, kevyemmät Valio Polar® 15 %, Valio Polar® 10 % ja Valio Polar® 5 % sekä uutuus, normaalirasvainen Valio Polar® sisältävät runsaasti myös kalsiumia ja yhdessä D-vitamiinin kanssa ne vahvistavat luustoa.

Oranssiin pakkaukseen pukeutunut, täyteläisen maukas Valio Polar® palasi Valio Polar® perheeseen oltuaan muutaman vuoden osana Emmental tuoteperhettä,violetti-nimisenä.

Tutustu lähemmin kaikkiin alkuvuoden uutuuksiin www.valio.fi -sivuilla

Tutustu lähemmin kaikkiin Valion alkuvuoden uutuuksiin ja niiden kuviin allaolevista linkeistä.

Alla myös kooste (pdf) alkuvuonna poistuvista tuotteista.

Valion alkuvuoden 2011 uutuudet www.valio.fi -sivuilla»

Kuvia alkuvuoden 2011 uutuuksista Valion aineistopankissa»

Alkuvuodesta 2011 poistuvat tuotteet (pdf) »

Lisätietoja:

viestintäpäällikkö Taina Lampela-Helin, Valio Oy, Konserniviestintä,
puh. 010381 2341


Energiatarpeesi