Valion toukokuun 2011 uutuustuotteet

Valion vuoden 2011 merkittävin uutuustuote on suomalaisesta maidosta valmistettu Valio OLO™ Ruoansulatusjogurtti. Toukokuussa 2011 tuoteperhe laajenee uusilla kaksi annospikaria sisältävillä Valio OLO™ pakkauksilla. Tuttujen mustikka ja vadelma -makujen rinnalla kauppoihin saapuu myös täysin uudentyyppinen jogurttimaku, valkoinen.

Unohda ruoansulatusvaivat. Hanki uusi OLO™!

Valio OLO™ Ruoansulatusjogurtti on täyteläisen paksu ruoansulatusjogurtti. Se sisältää runsaasti kuitua, joka edistää ruoansulatusta ja auttaa vatsantoimintaa sekä probiootteja sisältävän Valion patentoiman yhdistelmän.

Riihimäellä valmistettavat OLO™ jogurtit ovat D-vitaminoituja ja vähälaktoosisia HYLA® tuotteita. Sokerilla makeutetut jogurtit ovat myös säilöntäaineettomia.

Kahden 125 gramman annospikarin monipakkauksissa makuina tutut mustikka ja vadelma sekä täysin uuden tyyppinen valkoinen. Kevyesti sokeroitu valkoinen on raikkaan makuista jogurttia, jota on nautinnollista syödä sellaisenaan tai maustaa mieleisekseen vaikkapa marjoilla.

Valio OLO™ jogurtit sopivat koko perheelle terveellisiksi välipaloiksi, jälkiruoaksi ja iltaherkuksi.

Välipalaksi Iso Viilis® viiliä ja Valio Laktoositon® jogurtteja

Valion Oulun meijerin valmistamaa Viilis® maustettua viiliä saa nyt riittoisissa 1 kilon tölkeissä. Iso Viilis® omena-päärynä ja vadelma maistuvat erityisesti lapsille. Sokerilla makeutetut, vähälaktoosiset HYLA® viilit isompaan tai pienempään viilin nälkään ovat D-vitaminoituja.

Viilisarjan kausimakuna maistuu ruista sisältävä vähälaktoosinen HYLA® Valio kerrosviili 1 % mansikka-punaherukka-ruis. Uutuus on markkinoiden ainoa viljamaku viileissä.

Täyteläisinä välipaloina ja jälkiruokina maistuvat kaikkein herkkävatsaisemmillekin Valio Laktoositon® lohkeavat jogurtit, maustamaton luonnonjogurtti ja raparperi. Nämä, samoin kuin uusi laktoositon marjamaku Valio Laktoositon® jogurtti mansikka-herukka 1 kilon pakkauksessa, sisältävät vatsaa helliviä asidofilus- ja bifidus -bakteereja.

Kesäkeittiöön Valio Kippari® uutuusmaku ja Valio Aamupala® sulatejuustoviipaleita

Valio Kippari® paprikassa yhdistyy savustetun Valio Kippari® sulatejuuston ja paprikan maku. Vähälaktoosinen uutuusmaku sopii myös lakto-vegetaristeille. Uudelleen suljettavan rasiapakkauksen valmiita viipaleita on helppo ja kätevä käyttää.

Koko perheelle sopivien Valio Aamupala® sulatejuustoviipaleiden pakkaukset uudistuvat ja niihin tulee kätevä avausmekanismi. Koko perheelle sopivat Valio Aamupala® sulatejuustoviipaleet - vähälaktoosinen maukas sekä laktoosittomat raikas ja kevyenraikas ovat helppokäyttöisiä.

Tutustu kaikkiin toukokuun uutuuksiin www.valio.fi –sivuilla

Tutustu lähemmin kaikkiin Valion toukokuun 2011 uutuuksiin ja niiden kuviin allaolevista linkeistä. Alla myös lista (pdf) toukokuussa 2011 poistuvista tuotteista.

Valion toukokuun 2011 uutuudet»

Valion toukokuun 2011 poistuvat tuotteet

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Taina Lampela-Helin, Valio Oy, Konsernviestintä, puh. 010381 2341


 


Energiatarpeesi