3.4.2012

Sidosryhmätyö

Yhteistyökumppanit ja sponsorikohteet valitaan Vastuu hyvinvoinnista -arvon mukaisesti. Valio tukee erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviä kohteita.

Tärkeimmät sidosryhmät

Valion tärkeimmät sidosryhmät ovat asiakkaat, henkilöstö, omistajat eli Valioryhmän maidontuottajat, kuluttajat, media, viranomaiset ja tavarantoimittajat.

Yhteistyökumppanien on sovittava yhteen Valion arvon Vastuu hyvinvoinnista kanssa. Valio painottaa lasten ja nuorten hyvinvointia valitessaan yhteistyökumppaneitaan.

Valio sponsoroi arvojaan vastaavia kohteita

Taitoluistelija Kiira Korpi oli merkittävin tuen saaja vuonna 2011. Kiira Korpi on lapsille ja nuorille erinomainen esikuva, joka innostaa liikkumaan ja terveellisten elämäntapojen pariin. Yhteistyö on alkanut jo vuonna 2006.

Vuoden 2011 aikana Valio tuki myös lasten ja nuorten Power Cup -lentopallotapahtumaa Lahdessa ja Taidekeskus Salmelaa Mäntyharjulla.

Lisäksi Valio oli mukana monissa alueellisissa tapahtumissa lähellä omia tuotantolaitoksiaan (esim. Lapinlahden Eliittikisat, Ruokatapahtuma Roviantti Oulussa).

Vuonna 2012 Valio on Jukolan viestin pääsponsori. Valio on viestin historian ensimmäinen nimikumppani; tapahtuma on tänä vuonna nimetty Valio-Jukolaksi. Jukolan viesti on osanottajamäärältään Suomen suurin urheilutapahtuma.

Valio on myös yksi Helsingissä järjestettävien vuoden 2012 EM-kilpailujen kansallisista yhteistyökumppaneista.

Edunvalvonta ETL:stä MML:ään

Valio erosi Elintarviketeollisuusliitto ry:stä (ETL) 31.12.2011.

Kansainvälinen ja kotimainen edunvalvonta sekä tulevaisuudessa myös työehtosopimusten solmiminen meijeritoimialalle siirtyivät Valion vuonna 2011 perustaman Maidonjalostajien ja Meijeritukkukauppiaiden liiton (MML) hoidettavaksi.

MML:n toiminnanjohtajaksi nimettiin Valion edunvalvontajohtaja Riitta Brandt.
Valion asiantuntijat jakavat osaamistaan

Valion työntekijät toimivat muun muassa maidontuotannon, maidonjalostuksen, maitotutkimuksen, nautojen hyvinvoinnin ja ravitsemuksen asiantuntijoina eri toimielimissä.

Aiheeseen liittyvät graafit

Sidosryhmäyhteistyö

Huomio!

Poista resepti Peruuta

Huomio!

Poista viikon reseptit Peruuta
Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos