Sponsorointi ja yhteistyöhankkeet

Valio toimii vuorovaikutuksessa sekä paikallisten että kansallisten sidosryhmien kanssa.

Sponsorointi ja yhteistyöhankkeet

Sidosryhmäyhteistyö

Valio toimii vuorovaikutuksessa sekä paikallisten että kansallisten sidosryhmien kanssa. Strategisia sidosryhmiä ovat Valion tuotteiden käyttäjät, henkilöstö, omistajatuottajat, asiakkaat, tavaran- ja palvelujen toimittajat sekä kansantaloudet, joissa Valio toimii.

Muita tärkeitä sidosryhmiä ovat tiedeyhteisö, media ja järjestöt.

Yhteydenpito sidosryhmiin on säännöllistä ja vuorovaikutteista.

Vuonna 2015 toteutettiin laaja sidosryhmätutkimus, jonka tulosten pohjalta vuonna 2016 kehitetään avointa vuoropuhelua aloittamalla Seinäjoella Valion Eettisen neuvottelukunnan toiminta. Lue aiheesta lisää täältä.

Valion sponsorointi vuonna 2015

Vuonna 2015 Valion sponsorointi keskittyi lasten ja nuorten liikunnan ja ravitsemuksen tukemiseen Valio Akatemia -ohjelman stipendien kautta.

Valio Akatemia® auttaa tekemään lasten ja nuorten unelmista totta jakamalla raha-, ravitsemus, tuote- ja tapahtumastipendejä.

Keväällä 2013 perustettu ohjelma tarjoaa yhdessä ohjelman esikuvien kanssa konkreettisia, arkisia elämyksiä liikuntaan ja hyvinvointiin, kertoo tarinoita oikeasta elämästä ja toimii sillanrakentajana sukupolvelta toiselle.

Valio Akatemia® jakoi 120 000 euron arvosta stipendejä noin 250 lapselle ja nuorelle ympäri Suomen vuonna 2015. Stipendiaattien joukko on monimuotoinen mitä tulee lajiin, ikään ja asuinpaikkaan. Joukossa on niin yksilöurheilijoita, joukkueita kuin koululaisryhmiäkin.

Valio Akatemia® ohjelman kummeina vuonna 2015 toimivat Kiira Korpi, Kerttu Niskanen ja Joel Pohjanpalo. He jatkavat kummeina myös vuonna 2016.

MML hoitaa Valion edunvalvontaa

Valion edunvalvontaa on hoitanut 31.12.2011 alkaen Maidonjalostajien ja Meijeritukkukauppiaiden liitto (MLL).

MML hoitaa kansainvälistä ja kotimaista edunvalvontaa.

MML:n toiminnanjohtajana toimii Valion edunvalvontajohtaja Riitta Brandt.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi