Ystävänpäivän menu x 3

Ystävänpäivää vietetään perjantaina 14. helmikuuta. Kokosimme kolme valmista menuehdotusta, joista voit valita sopivan niin romanttiselle illalliselle kuin rentoon illanviettoonkin.

Ystävänpäivään kuuluu herkuttelu ja rakkaiden muistaminen. Kutsu ystävät yhteen ja valmistakaa ystävänpäivän illallinen yhdessä tai sopikaa, että jokainen tuo mukanaan tarjottavaa nyyttäriteemalla. Jos haluat hemmotella puolisoa, valmista romanttinen illallinen.

Rento illallinen yhdessä tehden

Ystävänpäivän illallisen valmistaminen sujuu mukavasti yhdessä ystävien kanssa. Aloittakaa ateria helposti valmistuvilla rapsakoilla leipätikuilla ja kardemummasäväyksen saaneella punajuuridipillä.

Pääruoaksi sopii superjuustohampurilaiset, joissa keskitytään olennaiseen, eli pihviin ja juustoon. Hampurilaiset voi tarjota valmiina tai pöytään voi nostaa erilaiset täytteet, jolloin jokainen voi täyttää hampurilaisen haluamallaan tavalla. Aterian päätökseksi sopii makean kermaiset uunibanaanit lakkavivahtein.

Illanviettoa ja herkuttelua ystävien kanssa

Kutsu ystäväsi koolle nyyttäriteemalla tai yllätä kaverit valmiilla tarjoilulla. Isommankin ystäväporukan illanviettoon sopii Lähi-idän mauista koostuva meze-pöytä, joka rakentuu pienistä suupaloista, tahnoista, lammaspyöryköistä ja ras el hanout-couscouslisäkkeestä. Lisukkeeksi ja leipien kylkeen sopii chapati-leipä. Aterian kruunaa vadelmilla ja pistaasilla viimeistelty pinkki kookosbrowniekakku.

Romanttinen ystävänpäivämenu kahdelle

Hemmottele rakastasi ja yllätä hänet romanttisella ystävänpäiväillallisella. Kata pöytä, sytytä kynttilät ja nauttikaa romanttinen kynttiläillallinen yhdessä.

Ystävänpäivän romanttisen illan aloitukseen sopii punajuuricarpaccio, jossa marinoidut, ohuet punajuuriviipaleet saavat seurakseen salaattijuustomurua. Illallisen pääruoaksi nautitaan kunnon naudan ulkofileepihvit sipulisen AURA kastikkeen kera. Aterian päättää syntisen suklainen suklaapiirakka.

Makea tie sydämeen

Maistuisiko sittenkin joku makea? Kokosimme parhaat reseptimme leivontaan ja pieniin makeisiin herkkuihin. Katso kaikki suloiset ystävänpäivän ideat!

leivo ystävälle
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›