Ystävänpäivä menu x 3

Vietä ystävänpäivää yhdessä ystävien tai rakkaiden kanssa. Kutsu heidät nauttimaan ystävänpäivä ateria, joka voi olla romanttinen illallinen kahdelle tai rentoa illanviettoa ystävien kanssa. Tässä kolme valmista menuehdotusta ystävänpäivään.

Rento illallinen yhdessä tehden

Ystävänpäivän ruokien valmistaminen sujuu mukavasti yhdessä rakkaan tai ystävien kanssa. Aloita ateria rennosti dippailen kukkakaaliwingseillä, jotka ovat paahtuneet uunissa. Valmista pääruoaksi mausteinen Karibian jättikatkarapu-chiliriisi. Päätä ateria herkuttelemalla ihanilla uunibanaaneilla.

Romanttinen ystävänpäivän menu kahdelle

Hemmottele rakastasi ja yllätä hänet romanttisella ystävänpäiväillallisella. Kata pöytä, sytytä kynttilät ja nauti romanttinen kynttiläillallinen rakkaasi kanssa. Tarjoile alkuun klassiset valkosipulietanat ja pääruoaksi maukas AURA punajuuririsotto. Päätä ateria herkullisella panna cottalla.

Illanviettoa ja herkuttelua ystävien kanssa

Kutsu ystäväsi koolle ja yllätä ystävänpäivätarjoiluilla. Valmista ateria, josta riittää isommallekin porukalle. Tarjoile Lähi-Idän makuja ystävänpäivä-aterialla ja valmista Meze-pöytä, joka koostuu pienistä suupaloista ja tahnoista. Pääruoaksi maistuu kibbeh eli mausteiset lammaspyörykät raikkaan taboulleh-salaatin kanssa. Tarjoile lisukkeena tai tahnojen kanssa mehevää chapati-leipää. Aterian kruunaa vadelmilla ja pistaasipähkinöillä viimeistelty pinkki kookosbrowniekakku, joka vie sydämen.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›