Ystävien illallinen virtuaalisesti

Kutsu ystävät illallispöytääsi – virtuaalisesti

Päätimme Valiolla, ettei vallitseva tilanne voi olla este yhteisen pöydän ympärille kokoontumiseen. Siksi kehitimme täysin uudenlaisen virtuaalisen pöydän, jonka ääreen voit kutsua ystäviä ja sukulaisia viettämään iloisia hetkiä yhdessä, ihan kuten ennenkin.

Digitaalisessa pöydässä nautit yhdessäolosta videokuvan sekä mikrofonin välityksellä – te kaikki istutte yhden ison pöydän ympärillä. Virtuaalinen illallispöytä toimii selaimella eli mitään erikseen asennettavia sovelluksia et tarvitse. Pöydän ympärillä voitte hauskojen juttujen ja virtuaalisen herkuttelun lisäksi skoolata ja heilutella toisillenne.

Näin kutsut ystävät yhteen virtuaalisesti

  • Katso kuinka helppoa ja hauskaa ystävien kanssa jutustelu voi olla.

Miten luon oman virtuaalisen pöydän?

Luo ensin oma pöytäsi. Pöytäsi on tietoturvallinen: juhlien viettoanne ei tallenneta, ei nauhoiteta ja jokaiselle juhlaseurueelle on oma huone, oman url-osoitteen muodossa. Luotu ns. pöytävaraus säilyy linkin takana, jolloin voitte kokoontua sinne, milloin haluatte. Pöytääsi mahtuu kerrallaan korkeintaan 8 henkilöä.

Jaa pöytävarauksen yksilöllinen linkki kutsutuille ja kutsu heidät näin mukaan. Linkkiä klikkaamalla vieraasi pääsevät pöytääsi omilla laitteillaan ja siinäpä se – sitten olette kaikki virtuaalisesti yhteisen pöydän ympärillä.

Ja apropoo: jos kaksi ihmistä on omilla laitteillaan samassa tilassa lähekkäin, voi ääni kiertää. Silloin kannattaa aina toisen mykistää mikrofoni. Olemme myös todenneet, että älypuhelinta paremmin virtuaalipöytä toimii tietokoneen selaimella, ja näet paremmin kaikki pöydän ääressä juhlijat.

Juhlapöytien kapasiteetti on loputon, koska toimimme verkossa. Huomioi kuitenkin, että kotisi verkkoyhteydet saattavat olla kuormittuneita. Jos juhlapöydän käytössä ilmenee haasteita, tarkastathan verkkoyhteytesi tai kokeilet ensisijaisesti liittymistä tietokoneella tai tablet-laitteella.

Viettäkää ihanaa aikaa yhdessä pöydässä, ihan kuten ennenkin!

Pienille bileet - virtuaalisesti

Poikkeustilanne ei saisi olla este lastenjuhliin ja iloon kokoontua yhteisen pöydän ympärille. Siksi kehitimme täysin uudenlaisen virtuaalisen pöydän, johon voit kutsua lapsia vanhempineen viettämään iloisia hetkiä yhdessä.

LASTENJUHLAT - VIRTUAALISESTI
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›