Valio Food Solutions

Joulun myyntivaltti - syötävät lahjat

Syötävät lahjat tuovat mukavasti lisämyyntiä ja myös ilahduttavat lahjan saajaa herkullisella tavalla. Kauniisti pakatut leivät, silakat, suklaat ja sinapit jättävät hyvän jälkimaun.

Ennen joulurauhaa on kirittävä työkiireet, vaihdettava talvirenkaat, lähetettävä postikortit ja kaiken muun ohella ostettava joululahjat. Aika loppuu kesken ja stressi hiipii hiljalleen. Monesti se, johon olisi kivointa panostaa ajallisesti - eli lahjojen harkittu hankinta rakkaimmille - menettää ison osan kalenteriin varatusta ajasta muiden kiireiden työntyessä edelle. Lounaspaikan tarjoamat syötävät lahjat voivat olla pelastus monelle asiakkaalle, kun lahjaideatakki alkaa olla tyhjentymään päin.

Syötävä lahja tarttuu helposti mukaan

Lounaan kylkiäisinä myytävät itsetehdyt herkut ovat todellinen valtti sekä myyjälle että ostajalle. Kauniit pikkupurnukat tai lahjapakkaukset ja niiden artesaanisisällöt voivat olla hyvä tapa erottua ja jäädä mieleen kilpailijoiden tarjonnasta. Keittiön helpotukseksi ja taloudelliseksi vakuudeksi on esimerkiksi marraskuun aikana tehdyt ennakkovaraukset ovat oiva keino ennakoida menekkiä ja välttää hävikkiä.

Jos keittiökapasiteetti ei anna periksi ylimääräiseen työhön, ovat Valion juustolahjapakkaukset näyttävä kokonaisuus vitriiniin. Lisukkeiksi juustolahjoille voi pakata valmiit hillot ja täytteet pieniin lasipurkkeihin.

Ideoita syötäviin lahjoihin

Esimerkiksi näitä voi helposti pakata ulosmyyntiä varten:

Paketoi valmiiksi ainekset itsetehtyihin lahjoihin

Tee-se-itse-lahjat ovat myös trendikäs tapa yllättää asiakkaat. Esimerkiksi setti, johon kuuluu kylmäsavulohifileetä, tuorejuustoa, tuoretta tilliä ja vispikermaa voidaan myydä lohimousselahjana, jonka loppukäyttäjä voi itse valmistaa.

Skagen-setti syntyy katkaravuista, punasipulista, tuoreesta tillistä, smetanasta ja saaristolaisleivästä. Vaihtoehdot kaipaavat vain hiukan mielikuvitusta ja pientä pakkaamista.

Muista laittaa mukaan myös reseptit, joilla kotikokkikin onnistuu loihtimaan herkkulahjat. Valion kuluttajapuolelta löydät kotikeittiöön sopivat reseptit lohimousseen ja skageneihin.

Joulun ideat ammattilaisille

Tarjoamme reseptit ja tarjoiluehdotukset ammattikeittiöihin ja leipomoille suunniteltuina. Valion herkulliset ja monipuoliset joulun ruoka- ja leivonnaispakasteet sekä kaikki tarvitsemasi laadukkaat perusraaka-aineet saat meiltä yhdessä ja samassa kuormassa.

Tutustu
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›