Siirry sisältöön
Eri muotoisia Runebergin leivoksia pöydällä

Runebergin päivä

Ensimmäiset runebergintortut ilmestyvät vitriiniin jo tammikuussa. Klassikkoleivonnainen onkin kahviloiden ja leipomoiden alkuvuoden suosikkituotteita. Luotatko perinteiseen punssilla kostutettuun torttuun vai kaipaatko uusia ideoita?

Sesonkien välissä maistuvat tietenkin Runebergin laskiaspullat

Runebergintorttuja ja laskiaispullia on yhä useammin tarjolla yhtä aikaa. Ota sesongista ilo irti ja tarjoa asiakkaille molempien suosikkileivonnaisten parhaat puolet yhdessä paketissa! Runebergin laskiaispullien täyte raikastuu tuorejuustolla ja ne maistuvat taatusti myös heille, joiden mielestä runbergintorttujen paras osuus on kuorrutus.


Tutustu Rostenin leipomon runebergintorttujen menestyksen salaisuuteen

Search