Alkuvuoden vitriinimyynti saa vauhtia sesonkileivonnaisista
Runebergintorttu avaa sesonkileivonnaisten kauden, ja ensimmäiset tortut voikin bongata vitriinistä jo tammikuussa. Kompaktin kokoinen runebergintorttu maistuu mainiosti myös lounasruokailun jälkiruokana. Perinteisellä tortulla on puolustajansa, mutta torttujen tuunaus ei kuulu enää vain jouluun. Poimi tästä hauskat ja taatusti maukkaat ideat myös uudenlaisiin runebergintorttuihin!
Runebergintorttuja ja laskiaispullia on yhä useammin tarjolla yhtä aikaa. Ota sesongista ilo irti ja tarjoa asiakkaille molempien suosikkileivonnaisten parhaat puolet yhdessä paketissa! Runebergin laskiaispullien täyte raikastuu tuorejuustolla ja ne maistuvat taatusti myös heille, joiden mielestä runbergintorttujen paras osuus on kuorrutus.
Laskettele laskiaiseen tästäLue Rostenin leipomon runebergintorttujen menestyksen salaisuus: