Valio Aimo

Runebergin päivä

Ensimmäiset runebergintortut ilmestyvät vitriiniin jo tammikuussa. Klassikkoleivonnainen onkin kahviloiden ja leipomoiden alkuvuoden suosikkituotteita. Luotatko perinteiseen punssilla kostutettuun torttuun vai kaipaatko uusia ideoita?

Alkuvuoden vitriinimyynti saa vauhtia sesonkileivonnaisista

Runebergintorttu avaa sesonkileivonnaisten kauden, ja ensimmäiset tortut voikin bongata vitriinistä jo tammikuussa.  Kompaktin kokoinen runebergintorttu maistuu mainiosti myös lounasruokailun jälkiruokana. Perinteisellä tortulla on puolustajansa, mutta torttujen tuunaus ei kuulu enää vain jouluun. Poimi tästä hauskat ja taatusti maukkaat ideat myös uudenlaisiin runebergintorttuihin!

Katso kaikki reseptit

Sesonkien välissä maistuvat tietenkin Runebergin laskiaspullat

Runebergintorttuja ja laskiaispullia on yhä useammin tarjolla yhtä aikaa. Ota sesongista ilo irti ja tarjoa asiakkaille molempien suosikkileivonnaisten parhaat puolet yhdessä paketissa! Runebergin laskiaispullien täyte raikastuu tuorejuustolla ja ne maistuvat taatusti myös heille, joiden mielestä runbergintorttujen paras osuus on kuorrutus.

Laskettele laskiaiseen tästä

Lue Rostenin leipomon runebergintorttujen menestyksen salaisuus:

Asiakasjutut
Rostenin leipomo kertoo runebergintorttujen menestyksen salaisuuden