Ruoanlaiton ja leipomisen ammattilaisille

Tarjoamme lisäarvoa tuovia ratkaisuja ja autamme hyvän ruoan ja leivonnan ammattilaisia tarjoamaan asiakkailleen maistuvia ja laadukkaita annoksia.

Olemme viimeisten viikkojen aikana varautuneet toimintaan koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja teemme tarvittavia toimenpiteitä nopeasti.

Valio Food Solutions tavoite on olla halutuin kumppani HoReCa- ja teollisuusasiakkaille sekä leipomoille. Meille ruoka ja uudet maut ovat intohimo ja pyrimme yhdistämään loistavan maun hyvinvointiin ja vastuullisuuteen.

Kuinka voimme olla avuksi?

Myynnin yhteystiedot

Valio Myyntipalvelussa palvelemme kotimaan yrityksiä arkisin klo 8.00 - 16.00.

Food Solutions kenttämyynti palvelee Horeca asiakkaita ja Food Solutions teollisuusmyynti palvelee kotimaan HoReCa ja elintarviketeollisuuden yrityksiä.

yhteystiedot

Lähetä asiakaspalautetta

Ilmoita tavarantoimitukseen liittyvistä huomautuksista tai anna meille palautetta.

asiakaspalaute

Uutiskirjeet ammattilaisille

Food Solutions uutiskirjeistä löydät omansa, niin ammattikeittiöihin ja -leipomoihin. Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä noin kerran kuukaudessa tietoa ajankohtaisista sesongeista ja trendeistä, uusista tuotteista sekä inspiroivia reseptejä ja lisäarvoa tuovia ratkaisuja.

Tilaa uutiskirje

Tilaa materiaaleja

Asiakaslehdet, markkinointimateriaalit, esitteet ja tuotekuvastot ovat ladattavissa materiaalipankkimme kautta digitaalisina versioina.

Osa materiaaleista toimitetaan myös postitettuina.Materiaalit ovat tilattavissa maksutta. Tilauksiin ei lisätä posti- tai toimituskuluja.

Materiaalipankki

Uutuudet ovat tilattavissa

Uutuustuotteissa voilla leivottuja croissanteja kolmessa kätevässä tarjoilukoossa. Vastuullisia kalapakasteita täydellisiin kalaruokanautintoihin. Krouvi porkkanapihvi on vegaaninen ja mehevä kasvispihvi.

Tutustu uutuuksiin
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›