Tilaa uutiskirje ›

Ruoan ja leivonnan ajankohtaiset ideat, vinkit ja reseptit sähköpostiisi kaksi kertaa kuussa.

Suomalaisten juustomaku muuttuu: gouda maistuu yhä useammalle
Uutinen - 21.2.2017

Suomalaisten juustomaku muuttuu: gouda maistuu yhä useammalle

Suomalaisten juustomaku on muuttumassa miedosta vahvempaan. Yhä useampi haluaa nyt leivän päälle voimakkaamman makuista juustoa edamin ja kermajuuston sijaan. Nouseva juustosuosikki on gouda, jota ostaa jo yli puolet Suomen kotitalouksista. Eniten goudaa oste...

Uutiset ›

Valio palkkaa noin 300 nuorta kesätöihin

Lehmän lannan ravinteet luontoa vaalien kiertoon ja tehokkaaseen käyttöön

Suomalainen nautakarja ei ilmastonmuutosta kiihdytä

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos