Ruoanlaiton ja leipomisen ammattilaisille

Tarjoamme lisäarvoa tuovia ratkaisuja ja autamme hyvän ruoan ja leivonnan ammattilaisia tarjoamaan asiakkailleen maistuvia ja laadukkaita annoksia.

 • VALO Tilauspalvelu™

  Uudistunut VALO ™ on selkeä ja monipuolinen ammattilaisen verkkokauppa. Tilaa suoraan tuottajilta.

  Tutustu ja tilaa
 • Koekeittiö esittäytyy

  Valio Food Solutionsin Koekeittiö on olemassa teitä asiakkaita varten. Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään parempaa bisnestä tuottavasti, tehokkaasti ja ennakoitavasti.

  Tutustu meihin
 • Tuote-valikoima-kuvasto

  Löydä koko Valion laajaan tuotevalikoimaan. Tarjoamme laadukkaat tuotteet ruoanvalmistuksen ja leivonnan ammattilaisille.

  Katso kuvasto
 • Hoivapalvelun ravitsemus -haasteet webinaari

  Hoivapalvelun ravitsemushaasteet webinaarissa tutustuimme ikääntyneiden ravitsemussuosituksiin ja ruokavalion merkitykseen sekä Valion ratkaisuihin

  Katso tallenne

Kuinka voimme olla avuksi?

Myynnin yhteystiedot

Valio Myyntipalvelussa palvelemme kotimaan yrityksiä arkisin klo 8.00 - 16.00.

Food Solutions kenttämyynti palvelee Horeca asiakkaita ja Food Solutions teollisuusmyynti palvelee kotimaan HoReCa ja elintarviketeollisuuden yrityksiä.

yhteystiedot

Lähetä asiakaspalautetta

Ilmoita tavarantoimitukseen liittyvistä huomautuksista tai anna meille palautetta.

asiakaspalaute

Uutiskirjeet ammattilaisille

Food Solutions uutiskirjeistä löydät omansa, niin ammattikeittiöihin ja -leipomoihin. Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä noin kerran kuukaudessa tietoa ajankohtaisista sesongeista ja trendeistä, uusista tuotteista sekä inspiroivia reseptejä ja lisäarvoa tuovia ratkaisuja.

Tilaa uutiskirje

Tilaa materiaaleja

Asiakaslehdet, markkinointimateriaalit, esitteet ja tuotekuvastot ovat ladattavissa materiaalipankkimme kautta digitaalisina versioina.

Osa materiaaleista toimitetaan myös postitettuina.Materiaalit ovat tilattavissa maksutta. Tilauksiin ei lisätä posti- tai toimituskuluja.

Materiaalipankki
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›