Lataa Valio sovellus, tuhansien reseptien koti

Leivo, kokkaa, innostu. Uudesta Valio sovelluksesta löydät lähes 5000 Valio Koekeittiön testaamaa reseptiä sekä vinkit, joilla onnistut varmasti. Joulusta juhannukseen ja pullasta piirakkaan.

Mokkapalat, uunilohi vai jotain uutta ja ihanaa? Valio sovellus on apurisi keittiössä – olipa mielessäsi arjen ruokapulmat tai hurmaavan hyvät juhlatarjoilut. Selaa tuhansia reseptejä tai personoi reseptiehdotukset omaan ruokavalioosi sopiviksi.

Valio sovelluksen käyttö on maksutonta, ja vaatii vain rekisteröitymisen. Sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta ja App Storesta.

Vanhan Valio reseptit -sovelluksen käyttäjätilit tai tiedot eivät siirry uuteen sovellukseen. Voit kuitenkin rekisteröityä samalla sähköpostiosoitteella, jota käytit vanhassa sovelluksessa. Käyttäjätilin luonti sähköpostilla löytyy "Kirjaudu sähköpostilla" -valikosta. Halutessasi voit kirjautua myös Google-, Apple- tai Facebook-tunnuksillasi.

Kokeile reseptirulettia

Yllättikö ruokapaniikki? Sovelluksen reseptiruletti pelastaa, kun pää lyö kauppareissulla totaalisen tyhjää – ja raaka-aineperusteinen haku helpottaa hetkinä, kun inspiraatiota metsästää oman jääkaapin ääressä. Kellon tikittäessä taustalla sovelluksen valmistusaikahaku on kultaakin kalliimpi.

Rakenna oma keittokirja

Digitaalinen keittokirja? Kyllä vain! Valio sovellus on kuin hyllyllinen keittokirjoja – mutta aika paljon modernimmassa muodossa. Tallenna suosikkireseptisi muistiin, rakenna teemakansioita ja kokoa bravuureistasi oma keittokirja.

Tutustu tuotteisiin

Tuomme markkinoille vuosittain lukuisia kiinnostavia uutuuksia, ja sovelluksen kautta pääset kuulemaan tuotteistamme ensimmäisten joukossa.