Ura valiojengissä

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa.

Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Avoimet työpaikat

Mahdollisuudet opiskelijalle

Työharjoittelu tai lopputyö on parhaimmillaan hyödyllistä sekä opiskelijalle että Valiolle. Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Mukaan valintoihin pääset lähettämällä Valiolle CV:si ja hakemuksesi vähintään kolme kuukautta ennen toivottua aloitusajankohtaa. Otamme sinuun yhteyttä, jos sopiva paikka löytyy.

Lähetä hakemus >>

Lue opiskelijoiden mahdollisuuksista enemmän >>

Tutustu valiojengiin:

 • Pauliina Ketola

  Kesätöissä kansainvälisessä myynnissä Valiojengissä

 • Alisa Kaasinen

  Kesätöissä myynnissä Valiojengissä

 • Teppo Salminen

  Kesätöissä Valiojengissä Valio Jyväskylän varastolla

 • Anni-Mari Kantoniemi

  Kesätöissä Valiojengissä Valio Jyväskylän varastolla

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›