Ura valiojengissä

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa.

Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät, meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

Tutustu Valiojengiimme näillä sivuilla ja seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa #Valiojengi. Voit myös seurata meitä Linkedinissä.

 • Brändien parissa

  Liiketoiminnan osaajat ovat tärkeä joukko valiojengiämme ja kunnianhimoista ruokataloa. Isossa talossa on tarjolla paljon vaihtoehtoja.

  Tutustu
 • Data & digitaalisuus

  Datan, IT:n, digitaalisuuden ja tekniikan asiantuntijat, niin suunnittelussa kuin tuotantoprosessissamme ovat tärkeä osa Valiojengiämme.

  Tutustu
 • Osaamisena prosessit

  Meijeri- ja elintarvikeprosessien hallinta, tuotekehitys, tutkimus, tuotannon operatiiviset työt sekä logistiikka ja kunnossapito ovat tärkeä osa toimintaamme.

  Tutustu
 • Tutkimus & tuotekehitys

  Työntekijöidemme asiantuntijuus on menestyksemme siemen, siksi annamme jatkuvat mahdollisuudet kehittymiseen.

  Tutustu

Etsitkö työharjoittelua tai teetkö lopputyötä? Töissä Valiolla: mahdollisuudet opiskelijalle

Opiskelijoille

Etsitkö kesäduunia? Valio työllistää kesäisin noin 300 kesätyöntekijää. Hae kesäduuniin ja tule työkaveriksi meille!

Kesäduuniin

Ilmastonmuutos on aikamme suurin globaali haaste. Tavoitteemme ei ole vain pienentää maidon hiilijalanjälkeä, vaan nollata se vuoteen 2035 mennessä.

seuraa etenemistä

Millainen on Valio yrityksenä? Meillä on juuret Suomessa, mutta vientiä yli 60 maahan.

Tutustu meihin

Valio on kuudetta vuotta peräkkäin Suomen vastuullisin brändi, jos kuluttajilta kysytään.

Lue uutinen
Tätä on Valio, tutustu meihin:

Avoimet työpaikat

Tutustu valiolaisiin: #Valiojengi

Valiolaiset ovat paremman elämän palveluksessa mutta millaista se ihan oikeasti on? Seuraa valiolaisia työn touhussa sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #valiojengi. Voit myös seurata meitä Linkedinissä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›