Ura valiojengissä

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa.

Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät, meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

Tutustu Valiojengiimme näillä sivuilla ja seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa #Valiojengi. Voit myös seurata meitä Linkedinissä.

 • Liiketoiminnan osaaja

  Liiketoiminnan osaajat ovat tärkeä joukko valiojengiämme ja kunnianhimoista ruokataloa. Isossa talossa on tarjolla paljon vaihtoehtoja.

  Tutustu
 • Data & digitaalisuus

  Datan, IT:n, digitaalisuuden ja tekniikan asiantuntijat, niin suunnittelussa kuin tuotantoprosessissamme ovat tärkeä osa Valiojengiämme.

  Tutustu
 • Osaamisena prosessit

  Meijeri- ja elintarvikeprosessien hallinta, tuotekehitys, tutkimus, tuotannon operatiiviset työt sekä logistiikka ja kunnossapito ovat tärkeä osa toimintaamme.

  Tutustu
 • Tutkimus & tuotekehitys

  Työntekijöidemme asiantuntijuus on menestyksemme siemen, siksi annamme jatkuvat mahdollisuudet kehittymiseen.

  Tutustu
 • Opiskelijat

  Työharjoittelu tai lopputyö Valiolla. Tarjoamme mahdollisuuden soveltaa opinnoissa opittuja tietoja ja taitoja käytännössä.

  hae nyt
 • Kesätyö

  Valio työllistää kesäisin noin 300 kesätyöntekijää. Monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta. Isosta talostamme löytyy urapolkuja vaikka mihin.

  Hae kesäduuniin
 • Arvomme työnteossa

  Arvot ovat osa jokapäiväistä toimintaamme ja keitä olemme valiolaisina.

  tutustu arvoihin
 • Tapahtumat

  Olemme mukana tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomen. Katso seuraavat tapahtumat, tule tutustumaan ja juttelemaan valiojengin kanssa.

  tule moikkaamaan

Avoimet työpaikat

Tätä on Valio, tutustu meihin:

 • Näin valiojengi kertoo työstään ympäri maailmaa.

 • Jyväskylän meijerin kunnossapidon henkilöstö kertoo työstään.

Ilmastonmuutos on aikamme suurin globaali haaste. Tavoitteemme ei ole vain pienentää maidon hiilijalanjälkeä, vaan nollata se vuoteen 2035 mennessä.

seuraa etenemistä

Millainen on Valio yrityksenä? Meillä on juuret Suomessa, mutta vientiä yli 60 maahan.

Tutustu meihin

Valio on seitsemättä vuotta peräkkäin Suomen vastuullisin brändi, jos kuluttajilta kysytään.

Lue uutinen

Tutustu valiolaisiin: #Valiojengi

Valiolaiset ovat paremman elämän palveluksessa, mutta millaista se ihan oikeasti on? Seuraa valiolaisia työn touhussa sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #valiojengi. Voit myös seurata meitä Linkedinissä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›