Ura valiojengissä

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa.

Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät, meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

Tutustu Valiojengiimme näillä sivuilla ja seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa #Valiojengi. Voit myös seurata meitä Linkedinissä.

Avoimet työpaikat

Kaikki Valion avoimet työpaikat löytyvät näiltä internet-sivuilta. Jos etsimääsi työpaikkaa ei löydy, voit tarkistaa työpaikan tilanteen olemalla yhteydessä rekrytointi@valio.fi.

Valio ei peri hakijalta mitään maksuja eikä käytä rekrytointikonsultteja, joiden palvelut ovat maksullisia työnhakijalle. Jos saat tietää huijauksesta, kehotamme ottamaan välittömästi yhteyttä paikalliseen poliisiin ja/tai muihin toimivaltaisiin viranomaisiin sekä tiedottamaan meidät asiasta kirjoittamalla osoitteeseen rekrytointi@valio.fi.

All of Valio's vacancies can be found on this website. If the job you are looking for cannot be found, you can check the status of the job by contacting rekrytointi@valio.fi.

Valio does not charge any fees to the applicant and does not use recruitment consultants whose services are paid to the jobseeker. If you become aware of a scam, please contact the local police and / or other competent authorities immediately and inform us by writing to rekrytointi@valio.fi.

Tutustu valiolaisiin: #Valiojengi

Valiolaiset ovat paremman elämän palveluksessa, mutta millaista se ihan oikeasti on? Seuraa valiolaisia työn touhussa sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #valiojengi. Voit myös seurata meitä Linkedinissä.