Siirry sisältöön
Riihimäen tehtaalla

Valiojengi

Valio työnantajana

Töissä Valiolla, paremman elämän palveluksessa


Uudistuminen on meille tärkeää, ja siihen tarvitaan jokaista. Valiolla arvostetaan kouluttautumista, taitojen ylläpitämistä sekä sitä, että omassa työssä oppii päivittäin uutta. Uudistumme osaajina ja ihmisinä joka päivä. Toimimme ketterästi ja kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita ja toimintamalleja. Meillä uutta kokeillaan rohkeasti, palautetta pyydetään ja virheistä opitaan. Tuotekehitykseen pääsee osallistumaan monissa työtehtävissä, esimerkiksi havainnoimalla kehitteillä olevia tuotteita Aistilabrassa.


Asiakaskeskeisyys on meille kaikki kaikessa. Haluamme luoda tuotteita, jotka helpottavat ihmisten elämää arjessa ja juhlassa. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen, olemme kiinnostuneita asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan. Helpotusta arkeen tarjoamme esimerkiksi Valio Koekeittiön testaamilla resepteillä, jotka tavoittavat yli miljoona kävijää kuukaudessa kotikeittiöistä ammattilaisiin. Valion brändi ja tuotteet tunnetaan, joten mahdollisuuksia asiakaskohtaamisiin tarjoutuu päivittäin.


Vastuullisuus tarkoittaa meille konkreettisia tekoja maitotilalta ruokapöytään, ja suomalaiset ovatkin valinneet Valion vastuullisimmaksi yritykseksi jo kuusi kertaa peräkkäin. Olemme ylpeitä tästä tunnustuksesta, ja tavoitteenamme onkin tehdä maidontuotannostamme aidosti hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Vastuullisuus näkyy tietenkin myös jokaisen valiojengiläisen omassa työssä. On yhteinen vastuumme, että työt tehdään turvallisesti ja laadukkaasti, omaa osaamista kehittäen, tietoa jakaen ja myös omasta työkyvystä huolehtien.


Valiojengissä toimimme yhteistyössä ja yhdessä ratkaisuja etsien. Avoimeen työskentelykulttuuriimme kuuluu, että kollegan apua tai mielipidettä voi kysyä aina. Arvostamme jokaista yksilönä erilaisine vahvuuksineen. Palautetta annetaan ja saadaan, se nähdään mahdollisuutena kehittää toimintaa. Myös yksilöllinen kehittyminen on meille tärkeää. Haluamme, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.


valiojengi

Henkilöstöedut ja palkitseminen

Valiolla tarjoamme kattavan palkitsemisenkokonaisuuden, joka tukee kaikkien valiolaisten hyvinvointia sekä strategian ja yhteisten tavoitteiden saavuttamista.

Työhyvinvointi

Olemme Valiolla sitoutuneet tekemään töitä henkilöstön hyvinvoinnin eteen. Haluamme varmistaa, että jokaisella valiolaisella on tietoa, osaamista ja työkaluja pitää huolta omasta ja tiiminsä hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Työhyvinvointi
Valiojengi

Osaamisen kehittäminen

Osaavat valiolaiset ovat yksi Valion strategian onnistumisen tekijöistä sekä suuri kilpailuetumme, siksi tuemme ammatillista osaamista ja kehittymistä työssä oppimalla, laajalla koulutustarjonnalla ja työnkierron avulla. Valiolla sinulla on mahdollisuus luoda omannäköisesi uratarina.

Työkulttuuri ja johtaminen

Valiolla haluamme, että jokainen tuntee itsensä arvostetuksi osaksi työyhteisöä ja meille on tärkeää kehittää toimintaamme kuunnellen henkilöstöämme. Uskomme kannustavan ja valmentavan työ- ja johtamiskulttuurin ohjaavan henkilöstömme ja koko organisaatiomme menestykseen.

Työkulttuuri ja johtaminen

Search