Meijeri ja ruokatalo

Paremman elämän palveluksessa

Valio on vuonna 1905 perustettu suomalainen meijeri ja ruokatalo. Tehtävämme on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti. Teemme maistuvia tuotteita maidosta ja useista muista raaka-aineista; tarjoamme siis makunautintoja, vaihtelua ja iloa ruokapöytään. Samalla huolehdimme siitä, että eläimet voivat hyvin, suomalaiset ovat terveempiä ja meillä on lähellä tuotettua ruokaa myös tulevaisuudessa. Olemme missiomme mukaisesti paremman elämän palveluksessa.

Olemme paremman elämän palveluksessa

Ilmastonmuutos, lehmien hyvinvointi, muovin vähentäminen - vastuullisuus tarkoittaa meille konkreettisia tekoja maitotilalta ruokapöytään. Lue ajankohtaisista aiheistamme valiojengin kertomana.

Miten maidon hiilijalanjälki nollataan?
Helena Karhujoki
Alastalon tilaa luotsaa neljä sisarusta
Helena Karhujoki
Maito osana ilmastokestävää ruokavaliota
Hanna Hiekkamies
Hiiliviljelijä hidastaa ilmastonmuutosta
Helena Karhujoki
Hiilensidonta todennetaan tutkimuksella
Helena Karhujoki
Hyödyntämätön aarre − 3 faktaa lannasta ja sen kierrätyksestä
Helena Karhujoki
Suo, kuokka ja Jussi − miten voimme pienentää turvepeltojen päästöjä?
Helena Karhujoki
Hackathonissa luotiin lantaa ja ratkottiin metaanihaastetta
Helena Karhujoki
Hiilijalanjälkilaskennan ABC
Helena Karhujoki
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›