Siirry sisältöön

YLEISET KÄYTTÖEHDOT

1. Yleistä

Nämä käyttöehdot sisältävät Valion sähköisen tietopalvelun www.valio.fi, Valion ammattilaispalvelun www.valioaimo.fi ja tuotetietopalvelun www.valio.fi/tuotteet  käyttöä koskevat ehdot. Palvelut ovat Valio Oy:n (jäljempänä palveluntuottaja) ylläpitämä ja ovat käytettävissä Internetissä osoitteessa www.valio.fi ja www.valioaimo.fi.

2. Palvelujen sisältö ja tekijänoikeudet

Palvelut tarjoavat tietoa Valio Oy:stä, ruoka- ja ravitsemustietoa sekä tietoa Valio Oy:n tuotevalikoiman tuotteiden ainesosista, ravintosisällöstä ja koostumuksesta (Elintarvikelaki 361/1995 6 §). Valion yritysasiakkaiden henkilökunnalle palvelu tarjoaa materiaalipankista asiakasmateriaalit.

Ruoka- ja leivontaohjeissa näytettävien ravintosisältötietojen laskennassa on käytetty Valion tuotteiden ravintosisältötietoja, Fineli® elintarvikkeiden koostumustietokantaa sekä muiden tuotevalmistajien tuotteiden ravintosisältötietoja. Ravintosisältötiedot ohjeissa ovat suuntaa antavia. Niissä ei ole huomioitu mm. mahdollista kypsennyksessä tapahtuvaa hävikkiä.

Palvelun osien linkittämiseen osaksi toista Internet-sivustoa hyötymistarkoituksessa tai uusien tietokantojen tuottamiseksi on saatava Valio Oy:n lupa.

Kaikki palveluntuottajan sivuilla esitetty aineisto on palveluntuottajan omaisuutta. Sivuilla olevat brändit, teksti, ääni, kuvat ja muu aineisto on suojattu tavaramerkki-, tekijänoikeus- ja muilla immateriaalioikeuksilla. Sivuilla esitetyn aineiston osittainenkin kopiointi ja käyttö uusien julkaisujen ja/tai tietokantojen tuottamiseksi sekä muu kaupallinen hyödyntäminen on kielletty.

Aineistoa siteerattaessa (sitaattioikeus) on mainittava tietolähteeksi Valion sähköinen tietopalvelu osoitteessa www.valio.fi tai Valion ammattilaispalvelu osoitteessa www.valio.fi/ammattilaiset.

3. Käyttäjän vastuu

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti kaikista aiheuttamistaan vahingoista, jotka johtuvat näiden käyttöehtojen vastaisesta käytöstä, toiminnasta tai laiminlyönnistä. Käyttäjä vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta, sekä on velvollinen ilmoittamaan niissä tapahtuneista muutoksista päivittämällä tai poistamalla tietonsa palvelussa olevalla Omat tiedot – lomakkeella.

Käyttäjä hyväksyy palveluntuottajan oikeuden informoida palvelun toiminnasta tai palvelun käyttöön liittyvistä muutoksista suoraan käyttäjälle tämän antamia yhteystietoja hyväksikäyttäen. Yhteystietojen käyttötarkoituksena on Valion ja Käyttäjän välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito; Valio-konsernin liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen; tilastollisen- ja markkinatutkimuksen suorittaminen; Valio-konsernin mainonta, markkinointi ja suoramarkkinointi.

4. Palveluntuottajan vastuu

Palveluntuottaja ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista tai tulkinnasta aiheutuvista vahingoista.

Palveluntuottaja ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle yleisen palvelun soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen eikä ammattilaispalvelun muuhun kun mainittuun tarkoitukseen.

Palveluntuottaja ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle palvelun mahdollisten toimintakatkoksien tai palvelun mahdollisten teknisten vikojen aiheuttamista vahingoista. Palveluntuottaja ei vastaa mistään vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai toimimattomuudesta.

5. Palvelun sisällön ja toiminnan kehittäminen

Valio Oy pidättää kaikki oikeudet muuttaa palvelun sisältöä ja toimintoja palvelun kehittämiseksi.

6. Riitojen ratkaiseminen

Palvelun käyttöä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Copyright © Valio Oy 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Search