
Oppitunti – nyt otetaan tekniikat haltuun
Mielessä täydelliset tuulihatut, elämäsi paras munakas tai samettinen jäätelö? Näillä vinkki- ja tekniikkavideoilla viilaat kokkaustaitosi piirun verran paremmiksi.
Leivonnan tekniikat, jotka on hyvä osata
Tiedätkö miten syntyy reunoilta rapeat ja keskeltä mehevät cookiet? Entä osaatko leipoa veikeät rullapullat? Lue artikkelit ja katso videoidut vinkit ja tekniikat ja opi paremmaksi leipuriksi!

Näin leivotaan rapeakuorinen focaccia

Veera Ikonen

Näin onnistut kääretortun leipomisessa

Veera Ikonen

Wanhanajan lihapiirakka – näin se leivotaan

Veera Ikonen

Leivo herkulliset pretzelsämpylät

Veera Ikonen

Klassinen tiramisu on herkullinen – ja varsin helppo – jälki…

Juhannuksen lettukakku – näin se leivotaan

Näin leivot trendikkäät keksituulihatut

Kauniit pursotukset ilman tyllaa – näin onnistut

Näin valmistuvat hauskat rullapullat

Veera Ikonen

Näin valmistuu suolainen maritozzi

Veera Ikonen

Täytetyt pääsiäismunat

Veera Ikonen

Keikauskakku on mainettaan helpompi herkku

Veera Ikonen

Leivo helppo lohipiirakka

Laura Saukkonen

Näin valmistat valkosuklaa-karpalocookiet

Laura Saukkonen

Näin leivot tuulihatut

Laura Saukkonen

Kinuskin keittäminen

Laura Saukkonen

Näin valmistuu herkullinen fudge

Laura Saukkonen

Itse tehty korvapuustijäätelö – näin onnistut

Herkullinen piparkakkugalette

Laura Saukkonen

Näin leivotaan talvinen käpykakku eli talvikäpy

Anna Jalas-Karjalainen
Ota ruoanlaiton tekniikka haltuun
Mitä ovat kirkastettu ja ruskistettu voi ja miten ne valmistetaan? Miten keitetään uppomuna? Näillä vinkeillä opit entistä paremmaksi kotikokiksi ja loihdit toinen toistaan herkullisempia annoksia.

Näin valmistuu lohitartar

Laura Saukkonen

Vinkit täydellisen munakkaan valmistamiseen

Laura Saukkonen

Näin kirkastat voin

Veera Ikonen

Näin ruskistat voin

Veera Ikonen

Näin paistat helpot lohimedaljongit

Näin keität täydelliset uppomunat

Laura Saukkonen

Näin kokoat näyttävän juustokranssin

Anna Jalas-Karjalainen

Keitä riisipuuro veteen ja viimeistele kermalla

Anna Jalas-Karjalainen

Näin teet suloiset tuorejuustokuuset

Anna Jalas-Karjalainen