Siirry sisältöön
Arkiruokakerho

Ilmiöt ja ihmiset

Yhteistyöreseptit

Me rakastamme ruokaa! Jos tunnet samoin, hyppää mukaan Bella Tablen, Emilin, Bakerikan, Kinuskikissan ja Valion matkaan. Uppoudu mummoturneen tunnelmaan, kokoa oma arkiruokakerho tai nappaa makeimmat leivontaideat kotikeittiöön.

Bella Table

Rakkaus ruokaan yhdistää!

Valion ja Bellojen tavoitteena on madaltaa jokaisen kynnystä kokeilla, uskaltaa ja rakastua ruoanlaittoon ja kaikkeen ruokaan liittyvään. Hyppää mukaan mummoturneelle ja rakastu suomalaisiin perinneresepteihin, tai sukella keittiösalaisuuksien maailmaan Bella Table Cooking Classin siivittämänä.

Arkiruokakerho – arjen kultareunus

Parasta arjessa on yhteiset ruokahetket. Ja niitähän arkiruokakerhossa riittää. Valion ja Emili Kumpuniemen arkiruokakerho on koonnut yhteen jo toistasataa kokkailusta ja leivonnasta innostunutta kerholaista. Yhdessä jaettu ruokahetki maistuu parhaimmalta.

Arkiruokakerho Emili

Bakerika

Rakastettavia keksejä – ja paljon enemmän

Valio ja Bakerika yhdessä takaavat Suomen maukkaimmat elämykset. Hyppää mukaan makumatkalle ja rakastu Erikan herkullisiin ja helppoihin keksiresepteihin sekä muihin leivonnaisiin.

Kotileipureiden luottoyhteisö

Valio ja Kinuskikissa tarjoavat makeita ideoita vuoden jokaiselle päivälle. Kinuskikissan leivontayhteisö on ilahduttanut kotileipureita värikkäillä resepteillään jo yli 15 vuoden ajan.

Kinuskikissa
Search