Siirry sisältöön

Ilmiöt ja ihmiset

Arkiruokakerho

Valion ja Emili Kumpuniemen arkiruokakerhoissa on kokattu yhdessä helppoja, mutta niin maukkaita arkireseptejä jo lukemattomia kertoja. Arkiruokakerho muistuttaa arjen kultareunuksista ja hetkeen pysähtymisestä sekä yhdessä vietetyn ajan merkityksestä.

Valio Keittiön pöydässä

Kesäkuussa Valio, Bella Table ja Emili Kumpuniemi yhdistivät voimansa Valio Keittiön pöydässä -tapahtumassa. Luvassa oli yhdistelmä Kitchen Clubin ja arkiruokakerhon parhaita paloja. Mukaan brunssille arvottiin 30 onnekasta osallistujaa, jotka pääsivät kokkailemaan Petran, Kian ja Emilin kanssa.

Petran kanssa tehtiin herkulliset jogurttibowlit, joissa maistuivat vaniljarahka, kreikkalainen jogurtti, mehevä raparperikompotti, rapea tattarigranola sekä tietysti tuoreet marjat.

Kian opissa syvennyttiin täydellisen bruschetan saloihin. Rapean hapanjuurileivän päälle lusikoitiin sitruunaista raejuustotahnaa ja mintuilla maustettua hernesalaattia. Koko komeus viimeisteltiin pikkelöidyllä fenkolilla ja jalapenoilla.

Emilin kanssa valmistettiin suloiset pienet kesäleivokset tartalettipohjiin. Täytteeksi purostettiin kinuskikreemiä, sitruunakreemiä ja mascarponevaahtoa. Pikkumakean kruunasivat tuoreet vadelmat.

Kokkailun jälkeen valmiin brunssipöydän ääreen saapui vielä onnekkaiden kutsumat 30 ystävää ympäri Suomea aina Rovaniemeltä asti. Hyvästä ruoasta ja seurasta nautittiin siis sankoin joukoin. Brunssilla syötiin, tehtiin uusia tuttavuuksia ja jaettiin tarinoita kesäsuunnitelmista, kosinnoista ja koiranpennuista!


Arkiruokakerho emmental-porkkanarieskat
Arkiruokakerho lohikeitto
Arkiruokakerho sitruuna-vadelma-britakakku
Arkiruokakerho salaatti
Arkiruokakerhon lohi-avokadokolmioleivät
Arkiruokakerhon pikkupizzat
Arkiruokakerhon letut vadelmavaahdolla ja kinuskilla
Arkiruokakerho pikkupizzat
Arkiruokakerho Emili Kumpuniemi
Arkiruokakerho letut
Search