Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii koristepursotuksiin. Vispikerma ei vatkaudu helposti yli, joten sen käsittely on helppoa. Vispikermaa voi käyttää myös lämpimiin ruokiin. Pitkän säilyvyytensä ansiosta se on hyvä tuote mökille tai veneelle.
*Osuus päivän saantisuosituksesta.
kerma*, stabilointiaine (karrageeni)
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilytettävä alle +8 °C:ssa. Säilyy avattuna jääkaapissa n. 5 päivää.
Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
1476
6408430014767
15 kpl
Jälkiruokiin, leivonnaisiin, juomien koristeluun, kahviin. Lämpimiin ruokiin lisätään valmistuksen loppuvaiheessa.