Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Nyt herkutellaan prinsessakakun helpotetulla versiolla! Pohja muodostuu kekseistä, jotka pehmenevät vuorokauden kuluessa hyvin leikkautuviksi. Täyte loihditaan vain kolmella raaka-aineella. Kinuskikissan ja Valion yhteistyössä kehittämä vaniljakreemi antaa kermavaahtoon tuhdisti vaniljan makua ja sopivan makeuden. Tuoreet vadelmat ovat raikas lisä.
Pohja | |
---|---|
28 | digestivekeksiä |
Täyte | |
4 dl | |
400 g | |
200 g | suomalaisia vadelmia |
Kuorrute | |
3 ½ dl | tomusokeria |
2 rkl | vettä |
karvasmanteliaromia | |
vihreää elintarvikeväriä | |
keltaista elintarvikeväriä | |
Koristelu | |
makeisia ja koristerakeita |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.