
Valmistusaika
Aktiivinen
2 h
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¾ dl sokeria
-
¼ dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ tl leivinjauhetta
- 2¼ dl vehnäjauhoja
Lisäksi
-
1½ prk (à 200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 130 g maitosuklaata
-
½ dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 dl suolapähkinöitä
- 0 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon jogurtti.
- Sekoita taikinaan vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sitten vehnäjauhot muutamassa erässä.
- Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa noin tunti.
- Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen ohueksi levyksi. Ota ympyrämuotilla (6 cm) kuvioita. Nosta pellille leivinpaperin päälle.
- Paista 200 asteessa noin 5 minuuttia.
- Levitä keksien päälle kinuskikreemiä.
- Laita paloiteltu maitosuklaa ja kerma kulhoon ja lämmitä mikrossa miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita tasaiseksi.Lusikoi suklaakuorrutetta kinuskikreemin päälle.
- Leikkaa osa suolapähkinöistä rouheeksi ja ripottele rouhetta ja kokonaisia pähkinöitä kuorrutteen pinnalle. Anna kuorrutteen jähmettyä jääkaapissa. Viimeistele sormisuolalla ennen tarjoilua.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
375 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
41,6 g
Rasva
20,1 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa