Reseptiyhteistyö Kinuskikissa
Eclair on klassinen ranskalainen leivos, jossa ontoksi paistuneen kuoren sisus täytetään makealla vaahdolla ja viimeistellään ihanan värisellä kuorrutteella. Valion uusi kirsikan makuinen maustettu rahka sopii täydellisesti eclairien sisään kermavaahdon joukkoon sekoitettuna. Helppoa ja raikkaan keväistä!
Taikina | |
---|---|
100 g | |
3 dl | vettä |
2 dl | vehnäjauhoja |
3 | munaa |
½ tl | leivinjauhetta |
Täyte | |
3 dl | |
1 ½ rkl | sokeria |
600 g | |
Kuorrute | |
380 g | tomusokeria |
2 rkl | puolukkamehutiivistettä |
2 rkl | vettä |
Koristelu | |
nonparelleja | |
vaaleanpunaista sokerimassaa | |
vaaleanpunaista sokerikuorrutetta |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.