Kirsikka-suklaakakku

Kirsikka-suklaakakku

1 h 15 min
keskitaso
351 kcal / 100g
2
3

Kirsikat ja suklaa maustavat tämän perinteisen kahvipöydän herkun. Kirsikka-suklaakakku on myös ihana lahjaidea!

Ainekset

25 viipaletta
200 g
2 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
3
kananmunaa
2 dl (125 g)
säilykekirsikoita pilkottuna
100 g
taloussuklaata rouhittuna
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 dl

Ohje

  1. Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka.
  2. Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat seokseen yksitellen hyvin vatkaten.
  3. Hienonna säilykekirsikat karkeasti ja rouhi taloussuklaa.
  4. Sekoita 1/2 dl jauhoista kirsikoiden ja suklaan kanssa. Yhdistä loppu jauho ja leivinjauhe. Lisää kirsikka-suklaaseos vuoroin jauhojen ja kerman kanssa kakkutaikinaan.
  5. Paista kakku 175 asteessa 50 - 55 min tai kunnes kakku on kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
351 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
19 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
92 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)