
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 3 kananmunaa
- 125 g (2 dl) säilykekirsikoita pilkottuna
- 100 g taloussuklaata rouhittuna
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
1 dl
Valio kevytkermaaLaktoositon Valio kevytkerma sopii kahvin joukkoon ja leivontaan. Lämpimiin ruokiin kevytkerma lisätään valmistuksen loppuvaiheessa. Uuniruokiin…
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka.
- Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat seokseen yksitellen hyvin vatkaten.
- Hienonna säilykekirsikat karkeasti ja rouhi taloussuklaa.
- Sekoita 1/2 dl jauhoista kirsikoiden ja suklaan kanssa. Yhdistä loppu jauho ja leivinjauhe. Lisää kirsikka-suklaaseos vuoroin jauhojen ja kerman kanssa kakkutaikinaan.
- Paista kakku 175 asteessa 50 - 55 min tai kunnes kakku on kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
354 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
39,6 g
Rasva
19,1 g
Tyydyttynyt rasva
10,5 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa