
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 25 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 150 g suklaakeksejä
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
1½ dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 1 rkl kaakaojauhetta, esim. Van Houten
- 1 rkl sokeria
- 100 g tummaa suklaata
- 1 dl kirsikkahilloa
Pinnalle
- 200 g tuoreita kirsikoita
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna keksit. Sulata voi. Sekoita ainekset keskenään. Painele seos matalareunaisen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
- Vaahdota kerma. Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella. Sekoita kaakaojauhe ja sokeri keskenään. Sihtaa seos tuorejuuston joukkoon, sekoita tasaiseksi. Sulata suklaa. Sekoita se tuorejuuston joukkoon. Nostele lopuksi kermavaahto täytteen joukkoon.
- Levitä keksimurun päälle ensin kirsikkahillo ja sen jälkeen suklaatäyte. Painele pinnalle tuoreita kirsikoita. Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 2 t.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
312 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
26,4 g
Rasva
21,3 g
Tyydyttynyt rasva
11,9 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa