
Sadonkorjuu
Sadonkorjuuaikana otetaan kauden parhaimmat viljelykasvit talteen. Kesällä ja syksyllä nautitaan kauden herkullisista antimista. Sesongin raaka-aineista syntyy monenlaisia sesongin herkkuja ja maukkaita aterioita. Suomessa sadonkorjuu ajoittuu sijainnista ja kasvilajista riippuen syyskuun puolesta välistä lokakuuhun.
Loppukesän kotimainen sato koostuu muun muassa marjoista, omenoista, kaaleista, kurpitsoista ja sienistä. Sadonkorjuun antimista voit kokkailla keittoja, piirakoita, kasvispannuja ja muita herkullisia ruokia! Satokauden vihannekset ovat edullisia ja ympäristöystävällisiä sekä tietenkin tuoreita!
Tutustu sadonkorjuun parhaimpiin resepteihin ja löydä suosikkisi!
1018 reseptiä

30 min
Sitruunaiset uunikaalit

50 min
Kaali-jauhelihapiiras

1 h
Sienigalette

1 h 45 min
Kaalilasagne

40 min
Punajuuribrowniet

2 h 20 min
Punakaalilaatikko

1 h
Paahdetut rosmariinijuurekset

45 min
Talvisalaatti

1 h
Paahdettu kurpitsakeitto

40 min
Vegaaninen omena-kaurapaistos

30 min
Kreikkalaiset hölskypotut

20 min
Grillisalaatti

20 min
Mökkilohi

1 h 30 min
Kasvisborssi

4 h 45 min
Luumujuustokakku

13 h 10 min
Kuusenkerkkä panna cotta

2 h 45 min
Karviaishyve

50 min
Raparperi-vadelma-murupiirakka

1 h 20 min
Punajuuri-vadelmagalette

1 h 10 min
Helppo herukkapiiras

50 min
Pohjaton puolukkapiirakka

50 min
Vegaaninen omenapiirakka

40 min
Helppo omena-kanelistruudeli

2 h 20 min
Kurpitsaleipä eli pumpkin bread
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?