Sadonkorjuu
Sadonkorjuuaikana otetaan kauden parhaimmat viljelykasvit talteen. Kesällä ja syksyllä nautitaan kauden herkullisista antimista. Sesongin raaka-aineista syntyy monenlaisia sesongin herkkuja ja maukkaita aterioita. Suomessa sadonkorjuu ajoittuu sijainnista ja kasvilajista riippuen syyskuun puolesta välistä lokakuuhun.
Loppukesän kotimainen sato koostuu muun muassa marjoista, omenoista, kaaleista, kurpitsoista ja sienistä. Sadonkorjuun antimista voit kokkailla keittoja, piirakoita, kasvispannuja ja muita herkullisia ruokia! Satokauden vihannekset ovat edullisia ja ympäristöystävällisiä sekä tietenkin tuoreita!
Tutustu sadonkorjuun parhaimpiin resepteihin ja löydä suosikkisi!
866 reseptiä
Paahdettu kurpitsasalaatti
Omenahyve-kääretorttu
Korvapuusti-mustikkapiirakka
Sitruunaiset uunikaalit
Kaali-jauhelihapiiras
Sienigalette
Kaalilasagne
Punajuuribrowniet
Punakaalilaatikko
Paahdetut rosmariinijuurekset
Talvisalaatti
Paahdettu kurpitsakeitto
Vegaaninen omena-kaurapaistos
Kreikkalaiset hölskypotut
Grillisalaatti
Mökkilohi
Kasvisborssi
Luumujuustokakku
Kuusenkerkkä panna cotta
Karviaishyve
Raparperi-vadelma-murupiirakka
Punajuuri-vadelmagalette
Helppo herukkapiiras
Pohjaton puolukkapiirakka
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?