
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® paprika-chili sulatejuustValio Koskenlaskija® paprika-chili antaa sopivasti potkua kastikkeisiin, keittoihin, uuniruokiin sekä tietysti leivän päälle. Paprika-chili sulatejuusto…
- 500 g tomaatteja, erilaisia
- 1 salottisipuli
- ½ ruukkua basilikaa
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
Pohja
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- 2 rkl vettä
Pinnalle
- ½ ruukkua basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Aloita pohjasta. Kuutioi voi. Yhdistä jauhot ja suola kulhossa. Lisää kuutioitu voi jauhojen sekaan ja nypi sormin murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina piirakkavuoan (ø 22-24 cm) pohjalle ja reunoille.
- Kuutioi Koskenlaskija. Viipaloi tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna basilika.
- Yhdistä crème fraîche ja sinappi, levitä seos piirakan pohjalle. Lisää pinnalle Koskenlaskija, sipuli ja basilika. Asettele tomaattiviipaleet piirakan pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista piirakkaa 200 asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja pinta on saanut kaunista paistoväriä.
- Anna jäähtyä ennen tarjoilua. Koristele basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
220 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
12,4 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9,4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.