Medialle

Suomalaisten juustomaku muuttuu: gouda maistuu yhä useammalle
Uutinen - 21.2.2017

Suomalaisten juustomaku muuttuu: gouda maistuu yhä useammalle

Suomalaisten juustomaku on muuttumassa miedosta vahvempaan. Yhä useampi haluaa nyt leivän päälle voimakkaamman makuista juustoa edamin ja kermajuuston sijaan. Nouseva juustosuosikki on gouda, jota ostaa jo yli puolet Suomen kotitalouksista. Eniten goudaa oste...

Uutiset ›

Valio palkkaa noin 300 nuorta kesätöihin

Lehmän lannan ravinteet luontoa vaalien kiertoon ja tehokkaaseen käyttöön

Yhteystiedot medialle

Viestintäjohtaja

Pia Kontunen

010 381 2038 / 050 384 2606
viestintäpäällikkö

Kaisa Tikkanen

010 381 2384 / 050 398 7886
Sponsoroinnin yhteystiedot

Sponsorointi

Suomalainen nautakarja ei ilmastonmuutosta kiihdytä
Kuukauden puheenvuoro: Pia Kontunen

Suomalainen nautakarja ei ilmastonmuutosta kiihdytä

Ruokavalioista on tullut viime vuosina ihmisten identiteetin jatke. Valinnoillaan ihminen kertoo, millaiseen ”heimoon” hän kuuluu. Valintoja perustellaan terveellisyydellä, jonkin ruoka-aineen epäsopivuudella, luonnon hyväksi toimimisella, eläinten pidon vastustamisella tai elämänkatsomuksella. Valinnan vapaus on kaikilla, mutta perustelujen toivoisi olevan totta, eikä ns. vaihtoehtoisia totuuksia tai mielipiteitä.

Uutta ja ajankohtaista Valiolla

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi