Median yhteydenotot

Etsitkö tietoa tai haastateltavaa Valiolta? Autamme sinua löytämään tarvitsemasi asiantuntijan mahdollisimman nopeasti. Ota yhteys Valio Mediadeskiin, josta tavoitat ripeät ja mukavat viestintäammattilaisemme.

Mediadesk

Valio Mediadesk palvelee numerossa 010 381 2118  viikon jokaisena päivänä. Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta mediadesk@valio.fi arkisin klo 8-16.

Etsitkö kuvaa tai logoa? Valion avoimessa aineistopankissa on monenlaista materiaalia median käyttöön. Kysythän, jos et löydä etsimääsi!

Ethän lähetä mediadesk-osoitteeseen tuotteisiin liittyvää palautetta, vaan siirry antamaan palautetta kuluttajapalveluportaaliin.

Kuluttajapalvelu ja tuotepalautteet

Onko sinulla tuotteisiin liittyvä toive, kysymys tai palaute?  Ota yhteyttä kuluttajapalveluun.

Opiskelijat

Tarjoamme työharjoittelun ja lopputyön mahdollisuuksia opiskelijoille. Voit lähettää Valiolle CV:si ja hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä, jos sopiva paikka löytyy. Katso lisää ja jätä avoin hakemus!

Muissa opiskeluun liittyvissä asioissa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen students@valio.fi.

Sponsorointi

Sponsorointimme keskittyy lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin tukemiseen Valio Akatemia® ohjelman kautta. Yli 300 lasta ja nuorta sai stipendin vuonna 2019.

Sponsorointiin liittyvissä asioissa ole meihin yhteydessä sähköpostitse sponsorointi@valio.fi

Ethän lähetä sponsorointi-osoitteeseen tuotteisiin liittyvää palautetta, vaan siirry antamaan palautetta kuluttajapalveluportaaliin.

Uutiset

Lue uusimmat kuulumisemme.

katso aiemmat uutiset

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›