Median yhteydenotot

Etsitkö tietoa tai haastateltavaa Valiolta? Autamme sinua löytämään tarvitsemasi asiantuntijan mahdollisimman nopeasti. Ota yhteys Valio Mediadeskiin, josta tavoitat ripeät ja mukavat viestintäammattilaisemme.

Mediadesk

Valio Mediadesk palvelee numerossa 010 381 2118 viikon jokaisena päivänä. Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta mediadesk@valio.fi arkisin klo 8-16.

Ethän lähetä mediadesk-osoitteeseen tuotteisiin liittyvää palautetta, vaan siirry antamaan palautetta kuluttajapalveluportaaliin.

Kuluttajapalvelu ja tuotepalautteet

Onko sinulla tuotteisiin liittyvä toive, kysymys tai palaute?  Ota yhteyttä kuluttajapalveluun.

Opiskelijat

Tarjoamme työharjoittelun ja lopputyön mahdollisuuksia opiskelijoille. Voit lähettää Valiolle CV:si ja hakemuksesi, otamme sinuun yhteyttä, jos sopiva paikka löytyy. Katso lisää ja jätä avoin hakemus!

Muissa opiskeluun liittyvissä asioissa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen students@valio.fi.

Sponsorointi

Sponsorointimme keskittyy lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin tukemiseen Valio Akatemia® ohjelman kautta. Yli 300 lasta ja nuorta sai stipendin vuonna 2019.

Sponsorointiin liittyvissä asioissa ole meihin yhteydessä sähköpostitse sponsorointi@valio.fi

Ethän lähetä sponsorointi-osoitteeseen tuotteisiin liittyvää palautetta, vaan siirry antamaan palautetta kuluttajapalveluportaaliin.

Sidosryhmä- ja yhteiskuntasuhteet

Onko sinulla kysyttävää Valion sidosryhmäyhteistyöstä tai yhteiskunnallisista asioista? Yhteiskuntasuhteisiin liittyvät asiat ja lausuntopyynnöt voi lähettää sähköpostiosoitteeseen yhteiskuntasuhteet@valio.fi

Raportit ja julkaisut

Lehmien hyvinvointi, ilmastotyö, pakkaukset ja paljon muuta - vastuullisuusraportti kertoo vuoden 2021 kohokohdat ja mitä meillä on meneillään seuraavaksi.

Vuosi 2021

Viestintäpolitiikka

Valion viestinnän keskeiset periaatteet ovat luotettavuus, avoimuus, vuorovaikutus ja suunnitelmallisuus. Lue viestintäpolitiikka.