Opiskelijoiden työmahdollisuudet Valiolla

Työharjoittelu tai lopputyö on parhaimmillaan hyödyllistä sekä opiskelijalle että Valiolle.

Mahdollisuudet opiskelijalle

Mukaan valintoihin pääset lähettämällä Valiolle CV:si ja hakemuksesi vähintään kolme kuukautta ennen toivottua aloitusajankohtaa. Otamme sinuun yhteyttä, jos sopiva paikka löytyy.

Työelämä tutuksi jo opintojen aikana

Tay Huynh työskentelee tuotepakkaajana Valiolla Helsingin mehutehtaalla. Tie osaksi #Valiojengi:ä löytyi opintojen kautta.

kuinka Tay tuli #Valiojengiin 

Kasvamassa huippubrändien parissa

Tulevat markkinoinnin ammattilaiset, valmistumisen kynnyksellä olevat ekonomit Aino Aho ja Marianne Manninen, hyppäsivät #Valiojengiin kuuden kuukauden trainee-ohjelmaan. Valion toiminta tuli tutuksi aina maitotiloilta mainonnan tutkimuksiin asti.

Lue lisää 

"Parasta oli päästä soveltamaan koulussa opittuja asioita käytännössä"

Roni ja Ina ovat työskennelleet kesän Valion taloushallinnossa. Kumpikin mainitsee kesätyön parhaiksi puoliksi mukavan ilmapiirin ja sen, että on saanut mieluisia työtehtäviä ja vastuuta.

Ronin ja Inan kesätyökokemukset

Valio lahjoitti 250 000e ammattikorkeakouluille

Ruokatalo Valio ja sen omistajaosuuskunnat lahjoittivat viidelle suomalaiselle ammattikorkeakoululle kullekin 50 000 euroa. ”Haluamme luoda kiinnostavia uramahdollisuuksia ympäri Suomen”. Valio on vuosien kuluessa työllistänyt satoja ammattikorkeakoulujen kasvatteja harjoittelujaksoille ja vakituiseen työhön.

Lue lisää

Smoothien puolesta, hävikkiä vastaan

Valion tehdastuotannossa syntyy pieniä määriä myyntiin kelpaamatonta mutta täysin syömäkelpoista hävikkiä.

Valion hävikkismoothiebaari antaa hävikille uuden elämän myös tänä kesänä. Hävikkismoothiebaari tulee kiertämään kesätapahtumia ja korkeakoulukampuksia. Nyt etsimme kykyjä suunnittelemaan hävikkismoothiebaari vuodelle 2020. Osallistu huhtikuussa järjestettävälle design-hackathonille.

Hävikki haltuun

Valio maailmalla

Viemme suomalaista maito-osaamista myös maailmalle. Kuluttajatuotteiden lisäksi viemme tuoteinnovaatioita ja raaka-aineita ruokateollisuuden käyttöön.

Valio.com
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›