Opiskelijat

Opiskelijoiden työmahdollisuudet Valiolla

Kesäduuniin Valiojengiin!

Valiolla työskentelee vuosittain satoja kesätyöntekijöitä. Valio on haluttu kesätyöpaikka, tarjoamme monipuolisia töitä ympäri Suomen. Meiltä saat mielekkään kesätyön, hyvän perehdytyksen ja kivat työkaverit. Pääset oppimaan työelämän taitoja sekä soveltamaan opinnoissa opittuja tietoja ja taitoja käytännössä. Verkostoidut muiden talossa olevien kesätyöntekijöiden kanssa ja pääset näkemään miten monipuolisia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia tarjoaa menestyvä, innovatiivinen ja kansainvälinen elintarvikealan yritys.

Kesätyöhakumme 2019 on päättynyt, kiitos kaikille hakemuksensa jättäneille!

Meiltä löytyy vastuulliset kesäduunit!

Valio on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Työelämä tutuksi jo opintojen aikana

Tay Huynh työskentelee tuotepakkaajana Valiolla Helsingin mehutehtaalla. Tie osaksi #Valiojengi:ä löytyi opintojen kautta.

kuinka Tay tuli #Valiojengiin 

Kasvamassa huippubrändien parissa

Tulevat markkinoinnin ammattilaiset, valmistumisen kynnyksellä olevat ekonomit Aino Aho ja Marianne Manninen, hyppäsivät #Valiojengiin kuuden kuukauden trainee-ohjelmaan. Valion toiminta tuli tutuksi aina maitotiloilta mainonnan tutkimuksiin asti.

Lue lisää 

"Parasta oli päästä soveltamaan koulussa opittuja asioita käytännössä"

Roni ja Ina ovat työskennelleet kesän Valion taloushallinnossa. Kumpikin mainitsee kesätyön parhaiksi puoliksi mukavan ilmapiirin ja sen, että on saanut mieluisia työtehtäviä ja vastuuta.

Ronin ja Inan kesätyökokemukset

Kesätöissä tuotannossa, Seinäjoen valvomo

Elintarviketieteitä opiskeleva Petra ja ollut Valiolla kesätöissä jo useampana vuonna, viimeisimpänä Seinäjoella valvomossa. Monipuolinen, mielenkiintoinen työ ja hyvä työilmapiiri on saanut hänet palaamaan joka kesä takaisin.

Lue lisää

Kesätöissä tuotannossa, Riihimäen nestepakkaamo

Heli on bio- ja kemiantekniikan insinööriopiskelija ja hän kertoo kesätyökokemuksestaan Riihimäen Valion nestepakkaamossa, maidonpakkauspuolella.

Lue lisää

Tuotannon kesätöissä Lapinlahdella ja Seinäjoella

Kuopiossa Savonia ammattikorkeakoulussa ympäristötekniikan insinööriksi opiskeleva Joni Hynynen työskenteli kesän Lapinlahden tehtaalla ympäristö-, kemikaali- ja turvallisuustehtävissä.

Lauri Peräkorpi työskenteli kesän Seinäjoen tuotannossa tankkipesulassa.

Lue lisää

My summer job as an Export Coordinator

Emmi is studying Business Administration at the Tallinn University of Technology. Her assignment as an Export Coordinator was her first summer job in Valio.

Read more

Summer job experiences in Valio’s Exports team

Elsa is an economics student from Helsinki and she has been working as a substitute for Export Coordinator at Valio’s International Sales. Read more about the work assignment and atmosphere in an international organization.

Read more

Kesätöissä vientikoordinaattorina

Valio vie Suomesta eniten ruokaa ulkomaille. Vaikka kesällä tuntuu, että koko Suomi on lomalla, Valion kansainvälinen vienti vetää myös silloin. Kansainvälisen myynnin tukena Valiolla on kesätyöntekijöitä, jotka auttavat pitämään yllä korkeaa palvelutasoa koko kesän. Lue Annin, Ollin, Juhan ja Marja-Leenan kansainvälisestä kesästä Valiolla.

Read more

Valio lahjoitti 250 000e ammattikorkeakouluille

Ruokatalo Valio ja sen omistajaosuuskunnat lahjoittivat viidelle suomalaiselle ammattikorkeakoululle kullekin 50 000 euroa. ”Haluamme luoda kiinnostavia uramahdollisuuksia ympäri Suomen”. Valio on vuosien kuluessa työllistänyt satoja ammattikorkeakoulujen kasvatteja harjoittelujaksoille ja vakituiseen työhön.

Lue lisää

Mahdollisuudet opiskelijalle

Työharjoittelu tai lopputyö on parhaimmillaan hyödyllistä sekä opiskelijalle että Valiolle. Mukaan valintoihin pääset lähettämällä Valiolle CV:si ja hakemuksesi vähintään kolme kuukautta ennen toivottua aloitusajankohtaa. Otamme sinuun yhteyttä, jos sopiva paikka löytyy.

Jätä hakemus

Tutustu valiojengiin:

 • Anni-Mari

  Kesätöissä Valiojengissä Valio Jyväskylän varastolla

 • Teppo

  Kesätöissä Valiojengissä Valio Jyväskylän varastolla

 • Tiina Juhola

  Kesätöissä johdon assistenttina Valiojengissä

 • Alisa Kaasinen

  Kesätöissä myynnissä Valiojengissä

 • Pauliina Ketola

  Kesätöissä kansainvälisessä myynnissä Valiojengissä

Valio maailmalla

Viemme suomalaista maito-osaamista myös maailmalle. Kuluttajatuotteiden lisäksi viemme tuoteinnovaatioita ja raaka-aineita ruokateollisuuden käyttöön.

Valio.com
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›