Opiskelijoiden työmahdollisuudet Valiolla

Työharjoittelu tai lopputyö on parhaimmillaan hyödyllistä sekä opiskelijalle että Valiolle.

Mahdollisuudet opiskelijalle

Mukaan valintoihin pääset lähettämällä Valiolle CV:si ja hakemuksesi vähintään kolme kuukautta ennen toivottua aloitusajankohtaa. Otamme sinuun yhteyttä, jos sopiva paikka löytyy.

Valio sijalla 10 luonnontieteellisten alojen opiskelijoiden ihannetyönantajana

Valio sijoittui vuonna 2021 FMCG-toimialan parhaaksi sekä luonnontieteellisten että teknisten alojen opiskelijoiden mielikuvissa Universumin tekemässä tutkimuksessa, johon vastasi yli 14 000 opiskelijaa.

Lue lisää

Valio Trainee -ohjelma

Valio Trainee on valmistuneille ja valmistumassa oleville korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu ohjelma, joka kouluttaa tulevia asiantuntijoita koko Valion tarpeisiin. Traineet työskentelevät täysipäiväisesti erilaisten tehtävien ja projektien parissa. Jokainen trainee saa oman mentorin ja ohjaajan, joilta saa tukea ohjelman aikana.

Lue lisää

Työelämä tutuksi jo opintojen aikana

Tay Huynh työskentelee tuotepakkaajana Valiolla Helsingin mehutehtaalla. Tie osaksi #Valiojengi:ä löytyi opintojen kautta.

kuinka Tay tuli #Valiojengiin 

Kasvamassa huippubrändien parissa

Nykyiset markkinoinnin ammattilaiset, Aino Aho ja Marianne Manninen, hyppäsivät ekonomiksi valmistumisen kynnyksellä #Valiojengiin kuuden kuukauden trainee-ohjelmaan. Valion toiminta tuli tutuksi aina maitotiloilta mainonnan tutkimuksiin asti.

Lue lisää 

"Parasta oli päästä soveltamaan koulussa opittuja asioita käytännössä"

Roni ja Ina ovat työskennelleet kesän Valion taloushallinnossa. Kumpikin mainitsee kesätyön parhaiksi puoliksi mukavan ilmapiirin ja sen, että on saanut mieluisia työtehtäviä ja vastuuta.

Ronin ja Inan kesätyökokemukset

Smoothien puolesta, hävikkiä vastaan

Valion tehdastuotannossa syntyy pieniä määriä myyntiin kelpaamatonta mutta täysin syömäkelpoista hävikkiä.

Valion hävikkismoothiebaari antoi hävikille uuden elämän. Hävikkismoothiebaari kiersi kesätapahtumia ja korkeakoulukampuksia.

Hävikki haltuun

Valio maailmalla

Viemme suomalaista osaamista myös maailmalle. Kuluttajatuotteiden lisäksi viemme tuoteinnovaatioita ja raaka-aineita ruokateollisuuden käyttöön.

Valio.com