Työpaikat

Opiskelijoiden mahdollisuudet Valiolla

Kesäduuniin Valiojengiin!

Valiolla työskentelee vuosittain satoja kesätyöntekijöitä. Valio on haluttu kesätyöpaikka, tarjoamme monipuolisia töitä ympäri Suomen. Meiltä saat mielekkään kesätyön, hyvän perehdytyksen ja kivat työkaverit. Pääset oppimaan työelämän taitoja sekä soveltamaan opinnoissa opittuja tietoja ja taitoja käytännössä. Verkostoidut muiden talossa olevien kesätyöntekijöiden kanssa ja pääset näkemään miten monipuolisia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia tarjoaa menestyvä, innovatiivinen ja kansainvälinen elintarvikealan yritys.


Kesätyöhakumme on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Kasvamassa huippubrändien parissa

Tulevat markkinoinnin ammattilaiset, valmistumisen kynnyksellä olevat ekonomit Aino Aho ja Marianne Manninen, hyppäsivät #Valiojengiin kuuden kuukauden trainee-ohjelmaan. Valion toiminta tuli tutuksi aina maitotiloilta mainonnan tutkimuksiin asti.

Lue lisää ›

"Pääsin osallistumaan monipuolisesti HR:n toimintaan aidosti tiimin jäsenenä"

Henrietta opiskelee Skotlannissa psykologiaa ja liikkeenjohtoa. Hän oli viime kesän kesätöissä Valion pääkonttorilla henkilöstötoiminnoissa.

Lue Henrietan ajatuksia kesätöistä ›

"Parasta oli päästä soveltamaan koulussa opittuja asioita käytännössä"

Roni ja Ina ovat työskennelleet kesän Valion taloushallinnossa. Kumpikin mainitsee kesätyön parhaiksi puoliksi mukavan ilmapiirin ja sen, että on saanut mieluisia työtehtäviä ja vastuuta.

Lue Ronin ja Inan kesätyökokemuksista ›

Meiltä löytyy vastuulliset kesäduunit!

Valio on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Lue lisää vastuullisen kesätyön periaatteista ›

Kesätöissä vientikoordinaattorina pääset osaksi kansainvälistä myyntiketjua

Valio vie Suomesta eniten ruokaa ulkomaille. Vaikka kesällä tuntuu, että koko Suomi on lomalla, Valion kansainvälinen vienti vetää myös silloin. Kansainvälisen myynnin tukena Valiolla on kesätyöntekijöitä, jotka auttavat pitämään yllä korkeaa palvelutasoa koko kesän. Lue Annin, Ollin, Juhan ja Marja-Leenan kansainvälisestä kesästä Valiolla.

Tutustu vientikoordinaattoreiden kesätyökokemuksiin (englanniksi) ›

Mahdollisuudet opiskelijalle

Työharjoittelu tai lopputyö on parhaimmillaan hyödyllistä sekä opiskelijalle että Valiolle. Teemmekin paljon yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti, sillä näin takaamme laadukkaan toimintamallin molemmille. Mukaan valintoihin pääset lähettämällä Valiolle CV:si ja hakemuksesi vähintään kolme kuukautta ennen toivottua aloitusajankohtaa. Otamme sinuun yhteyttä, jos sopiva paikka löytyy.

Jätä harjoittelu- tai lopputyöpaikkahakemus Valiolle ›

Lisää aiheesta

Energiatarpeesi