Työpaikat

Opiskelijoiden mahdollisuudet Valiolla

Kesäduuniin Valiojengiin!

Valiolla työskentelee vuosittain satoja kesätyöntekijöitä. Valio on haluttu kesätyöpaikka, tarjoamme monipuolisia töitä ympäri Suomen. Meiltä saat mielekkään kesätyön, hyvän perehdytyksen ja kivat työkaverit. Pääset oppimaan työelämän taitoja sekä soveltamaan opinnoissa opittuja tietoja ja taitoja käytännössä. Verkostoidut muiden talossa olevien kesätyöntekijöiden kanssa ja pääset näkemään miten monipuolisia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia tarjoaa menestyvä, innovatiivinen ja kansainvälinen elintarvikealan yritys.


Kesätyöhakumme 2019 on päättynyt, kiitos kaikille hakemuksensa jättäneille!

Meiltä löytyy vastuulliset kesäduunit!

Valio on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

Kesätöissä tuotannossa, Seinäjoen valvomo

Elintarviketieteitä opiskeleva Petra ja ollut Valiolla kesätöissä jo useampana vuonna, viimeisimpänä Seinäjoella valvomossa. Monipuolinen, mielenkiintoinen työ ja hyvä työilmapiiri on saanut hänet palaamaan joka kesä takaisin.

Lue lisää ›

Kesätöissä tuotannossa, Riihimäen nestepakkaamo

Heli on bio- ja kemiantekniikan insinööriopiskelija ja hän kertoo kesätyökokemuksestaan Riihimäen Valion nestepakkaamossa, maidonpakkauspuolella.

Lue lisää ›

Tuotannon kesätöissä Lapinlahdella ja Seinäjoella

Kuopiossa Savonia ammattikorkeakoulussa ympäristötekniikan insinööriksi opiskeleva Joni Hynynen työskenteli kesän Lapinlahden tehtaalla ympäristö-, kemikaali- ja turvallisuustehtävissä. – Työnkuvaani kuuluivat prosesseihin liittyvät ympäristötekijät, niiden seuranta ja hallinta. Yhtenä esimerkkinä jäteveden online-analysaattorin käyttöönotto, jolla mitataan TOC-pitoisuus jätevedestä. Myös kemikaaliasiat ja työturvallisuus kuuluivat vahvasti työnkuvaani.

Lue lisää ›

My summer job as an Export Coordinator

Emmi is currently studying Business Administration at the Tallinn University of Technology. Her assignment as an Export Coordinator was her first summer job in Valio.

Read more ›

Summer job experiences in Valio’s Exports team

Elsa is an economics student from Helsinki and she has been working as a substitute for Export Coordinator at Valio’s International Sales. Read more about the work assignment and atmosphere in an international organization.

Read more ›

Valio lahjoittaa 250 000 euroa ammattikorkeakouluille

Ruokatalo Valio ja sen omistajaosuuskunnat lahjoittavat viidelle suomalaiselle ammattikorkeakoululle kullekin 50 000 euroa. Lahjoituksella haluamme varmistaa, että Suomesta löytyy jatkossakin eri alojen ammattilaisia elintarvikkeiden tuotantoon, tuotekehitykseen ja kaupallistamiseen. Valio on vuosien kuluessa työllistänyt satoja ammattikorkeakoulujen kasvatteja harjoittelujaksoille ja vakituiseen työhön.

Lue lisää ›

Kasvamassa huippubrändien parissa

Tulevat markkinoinnin ammattilaiset, valmistumisen kynnyksellä olevat ekonomit Aino Aho ja Marianne Manninen, hyppäsivät #Valiojengiin kuuden kuukauden trainee-ohjelmaan. Valion toiminta tuli tutuksi aina maitotiloilta mainonnan tutkimuksiin asti.

Lue lisää ›

"Parasta oli päästä soveltamaan koulussa opittuja asioita käytännössä"

Roni ja Ina ovat työskennelleet kesän Valion taloushallinnossa. Kumpikin mainitsee kesätyön parhaiksi puoliksi mukavan ilmapiirin ja sen, että on saanut mieluisia työtehtäviä ja vastuuta.

Lue Ronin ja Inan kesätyökokemuksista ›

Kesätöissä vientikoordinaattorina pääset osaksi kansainvälistä myyntiketjua

Valio vie Suomesta eniten ruokaa ulkomaille. Vaikka kesällä tuntuu, että koko Suomi on lomalla, Valion kansainvälinen vienti vetää myös silloin. Kansainvälisen myynnin tukena Valiolla on kesätyöntekijöitä, jotka auttavat pitämään yllä korkeaa palvelutasoa koko kesän. Lue Annin, Ollin, Juhan ja Marja-Leenan kansainvälisestä kesästä Valiolla.

Tutustu vientikoordinaattoreiden kesätyökokemuksiin (englanniksi) ›

Mahdollisuudet opiskelijalle

Työharjoittelu tai lopputyö on parhaimmillaan hyödyllistä sekä opiskelijalle että Valiolle. Teemmekin paljon yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti, sillä näin takaamme laadukkaan toimintamallin molemmille. Mukaan valintoihin pääset lähettämällä Valiolle CV:si ja hakemuksesi vähintään kolme kuukautta ennen toivottua aloitusajankohtaa. Otamme sinuun yhteyttä, jos sopiva paikka löytyy.

Jätä harjoittelu- tai lopputyöpaikkahakemus Valiolle ›

Valio maailmalla

Viemme suomalaista maito-osaamista myös maailmalle. Kuluttajatuotteiden lisäksi viemme tuoteinnovaatioita ja raaka-aineita ruokateollisuuden käyttöön.

Tutustu kansainväliseen Valioon ›

Lisää aiheesta

Energiatarpeesi