Siirry sisältöön
Leivo, leivo, leivo

Leivonta

Leivo, leivo, leivo

Leivo rakkaudesta, leivo tunteesta, leivo tylsyydestä, leivo intohimosta! Leivo suvulle, leivo kaverille, leivo naapurille ja naapurin naapurille. Leivo itse asiassa koko kadulle, leivo koko kylälle, leivo koko kaupungille, leivo koko Suomelle! Pääasia on, että leivot, sillä leipoja tekee aina hyvää.

Minipavlovat

Helposti hyvää

Valio vanilja-, sitruuna- ja kinuskikreemillä taiot käden käänteessä hymyilyttävän hyvät herkut itsellesi ja muille. Kreemit on helppo kietaista pullaan, sujauttaa jäätelöön tai sekoittaa täytteeksi kakkuun. Laktoosittomat kreemit kestävät hyvin paistamisen eivätkä sisällä kananmunaa.

Leivo Kinuskikissan kanssa

Suosittu leivontabloggaaja ja -vaikuttaja Kinuskikissa tunnetaan huolella laadituista resepteistä ja havainnollistavista vaihekuvista, joiden avulla on helppo onnistua. Kinuskikissan kanssa yhteistyössä toteutetut leivonnaiset saavat makuhermosi kehräämään. Mjau ja maiskis!

Leipoja tekee aina hyvää!


Pullaposti

Leivontaan keskittyvä Pullaposti on kotileipurin luottoystävä. Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat reseptit, jutut leivonta-alan kuumimmista trendeistä sekä tietoa leivonnan uutuustuotteista. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Tietoja siitä, miten käsittelemme kuluttajien henkilötietoja, löydät täältä.

Tietoja siitä, miten käsittelemme ammattilaisten henkilötietoja, löydät täältä.

Search