Leivotaan

Leivonta on monelle rakas harrastus, jonka lopputuloksena syntyy paljon muutakin hyvää kuin pullaa. Yhdelle leivonta on rentouttavaa omaa aikaa, toiselle mukavaa yhdessäoloa perheen, kavereiden tai puolison kanssa. Kolmas taas osoittaa lopputuloksella rakkautta silloin, kun sanat loppuvat kesken.

Olemme koonneet sinua varten yhteen herkulliset leivontareseptimme aina pehmoisista pullista rapeisiin leipiin ja juhlaviin voileipäkakkuihin saakka. Valio Koekeittiö on testannut reseptit toimiviksi, joten voit olla varma, että onnistut!

Leipoja tekee aina hyvää!

Makeat leivonnaiset arkeen

Arjessa maistuvat kuivakakut, muffinit, keksit ja pullat. Hyvin säilyvät kakut sopivat hyvin lahjaksi ja myyjäisiin, ja pullia on kätevä tehdä kerralla isompi määrä pakastimeen. Etsitpä sitten täydellistä reseptiä korvapuusteihin, parhaisiin suklaamuffinsseihin tai mureimpiin pikkuleipiin, löydät sen täältä.

Juhlien makeat leivonnaiset

Makeat leivonnaiset ja kakut kruunaavat juhlan, mutta ovat myös mahtava tapa ilahduttaa läheisiä arjen kahvipöydässä. Ja toisinaan kaunis kakku riittää ihan sellaisenaan pienen juhlan syyksi: mieti vaikka kesän ensimmäistä mansikkakakkua tai uunista juuri otettua, sisältä vielä ihanan kosteaa suklaakakkua. Nam!

Reseptit helppoon suolaiseen leivontaan

Onko ihanampaa aloitusta aamulle kuin uunituore, itse leivottu leipä? Vastustamaton tuoksu saa tarttumaan taikinakulhoon kerta toisensa jälkeen. Leivän leipominen onkin harrastus, joka vie helposti mukanaan!  Täältä löydät kaikki reseptit suolaiseen leivontaan.

Suolaiset piirakat ja voileipäkakut

Pienet suolaiset leivonnaiset ja suolaiset piirakat tuovat sopivaa vastapainoa makeille tarjoiluille juhlapöydässä. Rentoutensa ansiosta ne ovat täydellistä tarjottavaa myös illanistujaisiin, ystävien teehetkeen tai ihan tavallisen arki-illan iloksi.

Joko otetaan jauhot, vispilä ja essu esiin ja ruvetaan leipomaan?

Löydä unelmiesi kakkuresepti

Leivontareseptien valtava määrä voi saada pään pyörälle. Toisessa reseptissä täyte saa veden herahtamaan kielelle, toisessa reseptissä kakun näyttävät koristelut herättävät ihastusta. Voikohan näitä yhdistää? Nyt voi!

käynnistä kakkugeneraattori

Leivo Kinuskikissan kanssa

Kinuskikissa tunnetaan huolella laadituista resepteistään ja laadukkaista, havainnollisista vaihekuvistaan, joiden avulla on helppo seurata reseptin etenemistä vaihe vaiheelta. Valion reseptiyhteistyö Kinuskikissan kanssa on jatkunut jo pitkään.

Kinuskikissan reseptejä

Leivo Miisan inspiroimana!

Suomen suosituin somevaikuttaja Mmiisas rakastaa leipoa. Leivontasarjassa HYVVÄÄ jokaisessa jaksossa leivotaan useampi herkku, jotka valmistuvat näppärästi kotona.

Katso ja innostu

Leivo Anni Hautalan kanssa

Radiosta ja TV:stä tuttu juontaja Anni Hautala leipoo Valion ohjeilla helpon herkullisia reseptejä, joita on vaikea olla rakastamatta. Anni rakastaa mutkatonta kokkailua ja leivontaa, jossa maku ratkaisee.

Anni Hautala leipoo

Helpompaa leivontaa uutuuskermoilla

Valion uutuuskermojen avulla pienten hemmotteluhetkien järjestäminen on helpompaa. Nämä jälkiruokamakujen aateliset valloittavat syvällä maullaan suklaan ja kinuskin ystävät vuorenvarmasti.

tutustu leivontakermoihin

Kiinnostaako leivonta? Tilaa Valion uutiskirje leipojille eli Pullaposti. Saat ajankohtaiset sisällöt suoraan sähköpostiisi!

  • Pullaposti

    Leivontaan keskittyvä Pullaposti on kotileipurin luottoystävä. Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat reseptit, jutut leivonta-alan kuumimmista trendeistä sekä tietoa leivonnan uutuustuotteista. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Tietoja siitä, miten käsittelemme kuluttajien henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tietoja siitä, miten käsittelemme ammattilaisten henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›