Leivo, leivo, leivo

Leivo rakkaudesta, leivo tunteesta, leivo tylsyydestä, leivo intohimosta! Leivo suvulle, leivo kaverille, leivo naapurille ja naapurin naapurille. Leivo itse asiassa koko kadulle, leivo koko kylälle, leivo koko kaupungille, leivo koko Suomelle! Pääasia on, että leivot, sillä leipoja tekee aina hyvää.

Oikaisten onneen

Valio voin, kanelin ja sokerin yhdistävä uusi Valio kanelikreemi on oikotie korvapuustien maailmaan. Puustien lisäksi kanelikreemi on oiva kaveri omenaisiin ja pähkinäisiin leivonnaisiin sekä jälkiruokiin. Valio kanelikreemi on laktoositon ja paistonkestävä.

Kokeile Kanelikreemiä

Vaivattomasti vegaanista

Joko olet tutustunut uusiin kasvipohjaisiin leivontatuotteisiimme? Valio Oddlygood® leivonta- ja jälkiruokatuotteet toimivat kuin vispikerma ja maustettu rahka, mutta ovat täysin kasvipohjaisia ja maistuvat siten kaikille sekasyöjistä vegaaneihin. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä Teresa Välimäen ja Aki Wahlmanin kanssa.

Tutustu tuotteisiin

Leivo kaikille kaikkea

Jos osaat sekoittaa maidon ja jauhot, osaat leipoa.

Miltä maistuu unelmiesi kakku?

Leivontareseptien valtava määrä voi saada pään pyörälle. Toisessa reseptissä täyte saa veden herahtamaan kielelle, toisessa reseptissä kakun näyttävät koristelut herättävät ihastusta. Voikohan näitä yhdistää? Kyllä voi!

Löydä unelmiesi kakku

Leivo Kinuskikissan kanssa

Suosittu leivontabloggaaja ja -vaikuttaja Kinuskikissa tunnetaan huolella laadituista resepteistä ja havainnollistavista vaihekuvista, joiden avulla on helppo onnistua. Kinuskikissan kanssa yhteistyössä toteutetut leivonnaiset saavat makuhermosi kehräämään. Mjau ja maiskis!

Katso reseptit

Kädet taikinaan

Leivo sesongin parhaat ennen kuin on taas seuraava sesonki.

Leipoja tekee aina hyvää!
  • Pullaposti

    Leivontaan keskittyvä Pullaposti on kotileipurin luottoystävä. Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat reseptit, jutut leivonta-alan kuumimmista trendeistä sekä tietoa leivonnan uutuustuotteista. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Tietoja siitä, miten käsittelemme kuluttajien henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tietoja siitä, miten käsittelemme ammattilaisten henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.