Leivo, leivo, leivo

Leivo rakkaudesta, leivo tunteesta, leivo tylsyydestä, leivo intohimosta! Leivo suvulle, leivo kaverille, leivo naapurille ja naapurin naapurille. Leivo itse asiassa koko kadulle, leivo koko kylälle, leivo koko kaupungille, leivo koko Suomelle! Pääasia on, että leivot, sillä leipoja tekee aina hyvää.

Vaivattomasti valmista

Kielen mukanaan vievää kirsikkakakkua, pehmoista vaniljapullaa vai herkullista mangokääretorttua? Paistonkestävien ja käyttövalmiiden Valio maustettujen rahkojen laajasta makuvalikoimasta löytyy suosikki jokaiseen tilanteeseen. Kurkkaa ideat ja löydä oma suosikkisi!

Tutustu tuotteisiin

Helposti hyvää

Valio vaniljakreemillä ja kinuskikreemillä taiot käden käänteessä hymyilyttävän hyvät herkut itsellesi ja muille. Kreemit on helppo kietaista pullaan, sujauttaa jäätelöön tai sekoittaa täytteeksi kakkuun. Laktoosittomat kreemit kestävät hyvin paistamisen eivätkä sisällä kananmunaa.

Lukaise lisää

Leivo kaikille kaikkea

Jos osaat sekoittaa maidon ja jauhot, osaat leipoa.

Leivo Kinuskikissan kanssa

Suosittu leivontabloggaaja ja -vaikuttaja Kinuskikissa tunnetaan huolella laadituista resepteistä ja havainnollistavista vaihekuvista, joiden avulla on helppo onnistua. Kinuskikissan kanssa yhteistyössä toteutetut leivonnaiset saavat makuhermosi kehräämään. Mjau ja maiskis!

Katso reseptit

Kädet taikinaan

Leivo sesongin parhaat ennen kuin on taas seuraava sesonki.

Leipoja tekee aina hyvää!
  • Pullaposti

    Leivontaan keskittyvä Pullaposti on kotileipurin luottoystävä. Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat reseptit, jutut leivonta-alan kuumimmista trendeistä sekä tietoa leivonnan uutuustuotteista. Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Tietoja siitä, miten käsittelemme kuluttajien henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.

Tietoja siitä, miten käsittelemme ammattilaisten henkilötietoja, löydät <a>täältä</a>.