
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni220°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
9 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
5 dl
Valio Oddlygood® kaurajuomaa gluteenitonValio Oddlygood® kaurajuomassa on herkullinen ja pehmeä kauran maku. Käytä leivontaan, ruoanlaittoon, smoothieen, puuroon tai…
- ½ pkt (à 50 g) hiivaa
- 1 rkl vaaleaa siirappia
- 2 tl suolaa
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- 300 g porkkanaraastetta
- n. 1 kg (16 dl) sämpyläjauhoja
- ½ dl ruokaöljyä
Jaa resepti
Ohje
- Liota hiiva kädenlämpöiseen kaurajuomaan. Lisää siirappi, suola ja siemenet. Sekoita joukkoon porkkanaraaste sekä jauhot vähitellen. Lisää vielä öljy ja alusta taikina tasaiseksi.
- Kohota liinan alla. Lusikoi taikinasta 25 sämpylää leivinpaperoiduille uunipellille.
- Paista uunin keskitasolla 220 asteessa noin 15 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
227 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
33,5 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
3,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa