Siirry sisältöön

Vegaaniset reseptit

Vegaaniset reseptit tuovat hyvää vaihtelua arkiruokaan. Nykyään löytyy monipuolisesti uusia tuotteita ja reseptejä kasvipohjaisen ja vegaaniruokavalion inspiraatioksi – mausta tinkimättä. Valmista esimerkiksi herkullisia vegaanisia maapähkinävoilettuja tai vegaaninen lasagne, jotka eivät häviä maussaan tavallisille versioille.

Vegaaniruokavaliossa käytetään monipuolisesti viljavalmisteita, palkokasveja, kasviksia, marjoja, hedelmiä, sieniä, pähkinöitä, siemeniä, ravintorasvoja ja kasviperäisistä raaka-aineista valmistettuja elintarvikkeita. Täysin kasviperäisessä ruokavaliossa voidaan käyttää myös erilaisia maitotuotteita korvaavia vaihtoehtoja, kuten kaurasta valmistettuja jogurtteja ja kermoja. Vegaanisissa resepteissä kaikki eläinperäiset raaka-aineet korvataan kasvipohjaisilla versioilla.

Vegaanisena onnistuvat siis niin kakut, padat, pizzat kuin pastatkin. Vegaaninen kakku eri versioissa on loistava vaihtoehto kahvipöytään tarjottavaksi. Illanviettoon sopiva vegaaninen pizza bianco vie sinut suoraan makumatkalle Italiaan. Vegaaninen sitruunapasta taas on todellista pikaruokaa ja pastaruokien klassikko. Vegaaninen jäätelö puolestaan on täydellistä lohturuokaa arjen rauhallisiin hetkiin. Vegaaniset ruuat on aivan yhtä helppo valmistaa kuin muutkin ruuat.

Katso maukkaat vegaaniset reseptit ja kokeile meidän kasvipohjaisia Oddlygood® vaihtoehtoja!

145 reseptiä

Search