Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
6 h
Yhteensä
6 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni220°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 220 g Lotus Biscoff-keksejä
- 75 g vegaanista margariinia
Biscoff-mousse
-
2 dl (à 2,5 dl)
Oddlygood® Easy Whipping vispituotettaOddlygood® Easy Whipping on kasvipohjainen vaihtoehto vispikermalle. Lempeän makuinen ja kauniin valkoinen vaahto vatkautuu helposti…
- ½ dl tomusokeria
- 1 rkl sitruunamehua 
-
3 prk (à 150 g)
Oddlygood® Dessert dreamy vanilla -tuotettaOddlygood® Dreamy Vanilla on aidolla vaniljalla maustettu herkkupala, joka kietoo upottavaan pehmeyteen joka lusikallisella. Siis…
- 250 g Lotus Biscoff -karamellisoitua keksilevitettä
- 0 kg suolaa ripaus
Koristeluun
- 150 g Lotus Biscoff -karamellisoitua keksilevitettä
- 0 kg Lotus Biscoff-keksejä
Jaa resepti
Ohje
- Pingota irtopohjavuoan pohjalle (n. ø 24 cm) leivinpaperi. Suojaa vuoan reunat reunakalvolla tai leivinpaperisuikaleilla, jotta valmis kakku irtoaa helpommin.
- Murskaa 220 g keksejä hienoksi muruksi. Sulata margariini ja sekoita se murujen joukkoon. Painele seos tiiviisti kakkuvuoan pohjalle ja reunoille noin 1 cm korkeudelle.
- Valmista Biscoffmousse: yhdistä Oddlygood® Easy Whipping vispituote, tomusokeri ja sitruunamehu. Vatkaa napakaksi vaahdoksi.
- Yhdistä toisessa kulhossa Oddlygood® Dessert Dreamy Vanilla -tuote, mikrossa sulatettu keksilevite ja ripaus suolaa. Vatkaa tasaiseksi.
- Yhdistä massat: lisää 1/3 vispivaahdosta keksilevitemassaan ja sekoita tasaiseksi. Kääntele loput vispivaahdosta varovasti nuolijalla joukkoon. Kaada valmis mousse keksipohjan päälle, peitä kelmulla ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 6 tuntia.
- Koristele ennen tarjoilua: irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Sulata mikrossa 150 g keksilevitettä ja kaada tasaisesti kakun pinnalle. Murskaa kaksi keksiä koristeeksi ja viimeistele pinta kahdella kokonaisella keksillä.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
379 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
40,1 g
Rasva
22,2 g
Tyydyttynyt rasva
8,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- Lotus Biscoff-keksejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











