
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKakkupohja
-
2 dl
Valio Oddlygood® kaurajuomaa gluteenitonValio Oddlygood® kaurajuomassa on herkullinen ja pehmeä kauran maku. Käytä leivontaan, ruoanlaittoon, smoothieen, puuroon tai…
- 1 dl öljyä
- 2 dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl maissitärkkelystä
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pohjan ainekset keskenään. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (1 l). Paista 175 asteessa n. 40 min.
- Kumoa vähän jäähtynyt kakkupohja. Halkaise ja anna jäähtyä kunnolla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
347 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
50,7 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa