Vegaaninen kakkupohja

Vegaaninen kakkupohja
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen kakkupohja

Vegaaninen kakkupohja

Tämä kakkupohja sopii vegaaniseen ruokavalioon ja pelastaa myös juhlat joissa tarvitaan munatonta sekä maidontonta kakkupohjaa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
40 min
jäähdytys
30 min
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
22 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Kakkupohja

2 dl
1 dl
öljyä
2 dl
sokeria
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
maissitärkkelystä
1 tl
leivinjauhetta
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Sekoita pohjan ainekset keskenään. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (1 l). Paista 175 asteessa n. 40 min.
  2. Kumoa vähän jäähtynyt kakkupohja. Halkaise ja anna jäähtyä kunnolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
304 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
54 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.