Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Vegaaninen kakkupohja

Tämä kakkupohja sopii vegaaniseen ruokavalioon ja pelastaa myös juhlat joissa tarvitaan munatonta sekä maidontonta kakkupohjaa.

Vegaaninen kakkupohja
Vegaaninen kakkupohja

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Kakkupohja

  • 2 dl
    Valio Oddlygood® kaurajuomaa gluteeniton
    Oddlygood® kaurajuomassa on herkullinen ja pehmeä kauran maku. Käytä leivontaan, ruoanlaittoon, smoothieen, puuroon tai nauti…
    Oddlygood® kaurajuoma 1 l UHT gluteeniton
  • 1 dl öljyä
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl maissitärkkelystä
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa

Ohje

  1. Sekoita pohjan ainekset keskenään. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (1 l). Paista 175 asteessa n. 40 min.
  2. Kumoa vähän jäähtynyt kakkupohja. Halkaise ja anna jäähtyä kunnolla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 347 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 50,7 g
Rasva 14,6 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search