Tämä mehevä sitruunakakku vie kielen Sisilian aurinkoon. Taikinassa on reilu loraus oliiviöljyä ja sen voimakkuus vaikuttaa makuun. Helppotekoinen taikina ei vaahdotuksia kaipaa, kaikki ainekset sekoitetaan samassa kulhossa nopsasti sekaisin. Tämä on kuivakakkuystävän uusi lempikakku.
2 ½ dl | vehnäjauhoja |
2 dl | sokeria |
1 dl | mantelijauhetta |
2 tl | leivinjauhetta |
2 tl | vaniljasokeria |
ripaus | suolaa |
2 prk (à 130 g) | |
1 dl | oliiviöljyä |
½ dl | |
1 | sitruunan mehu ja raastettu kuori |
Viimeistelyyn | |
---|---|
tomusokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.