
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
5 h
Yhteensä
5 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 250 g keksejä (Lotus Biscoff)
- 100 g maidotonta margariinia
Piparimousse
-
1 prk (2,5 dl)
Valio Oddlygood® Easy Whipping vispituotettaValio Oddlygood® Easy Whipping on kasvipohjainen vaihtoehto vispikermalle. Lempeän makuinen ja kauniin valkoinen vaahto vatkautuu…
-
2 (à 130 g)
Valio Oddlygood® Dessert dreamy gingerbread -tuotettaOddlygood® Dreamy gingerbread on mausteinen herkku, joka on kuin tehty sohvannurkassa lusikoitavaksi. Maistuu erityisen hyvältä…
- 2 dl karamellisoitua keksilevitettä (Lotus Biscoff)
- 1 dl tomusokeria
-
2 dl
Valio Hehku juomaaValio Hehku® on ihastuttava, mausteisen talvinen rypälejuoma, joka saa makunsa neilikasta, kanelista, kirsikasta, vanilliinista ja…
- 2 pussi Dr. Oetker vegegel -jauhetta
Glögikiille
-
3 dl
Valio Hehku juomaaValio Hehku® on ihastuttava, mausteisen talvinen rypälejuoma, joka saa makunsa neilikasta, kanelista, kirsikasta, vanilliinista ja…
- 1 pussi Dr. Oetker vegegel -jauhetta
Koristeluun
- 0 kg viikunoita
- 0 kg punaherukoita
Jaa resepti
Ohje
- Pingota irtopohjavuoan pohjalle (noin ø 20 cm) leivinpaperi. Öljyä vuoan reunat.
- Murskaa keksit vahvassa muovipussissa kaulimella tai monitoimikoneessa. Sulata rasva ja sekoita se keksimuruihin. Painele seos kevyesti vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin.
- Tee täyte. Vatkaa vispi vaahdoksi. Sekoita toisessa kulhossa dreamy, keksilevite ja tomusokeri.
- Mittaa moussen glögi ja vegegel kattilaan. Kuumenna keskilämmöllä samalla sekoitellen 2-3 minuuttia, kunnes neste kirkastuu. Kaada kuuma seos nauhana dreamyseoksen joukkoon samalla hyvin sekoittaen. Sekoita vispi joukkoon. Vegegel jähmettyy nopeasti joten toimi ripeästi.
- Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Nosta kakku peitettynä jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 3 tuntia.
- Valmista kiille. Mittaa glögi ja vegegel kattilaan. Kuumenna sekoitellen kunnes neste kirkastuu 2-3 minuuttia. Valuta hieman jäähtynyt kiille varoen lusikalla kakun pinnalle. Nosta kakku takaisin jääkaappiin jähmettymään noin 2 tunniksi.
- Koristele kakku viikuinoilla ja punaisilla marjoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
269 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
31,5 g
Rasva
14,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- viikunoita
- punaherukoita