Vegaaninen täytekakku

Vegaaninen täytekakku
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen täytekakku

Vegaaninen täytekakku

Munaton ja maidoton kakkupohja on monien juhlien pelastaja ja sopii vegaaneille. Tämän kakun täytteenä on eksoottisia hedelmiä ja pinnalla kuohkean vaniljainen vaahto.

Valmistusaika

Työaika
30 min
jäähdytys
30 min
turvotus
40 min
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta

Kakkupohja

2 dl
1 dl
öljyä
2 dl
sokeria
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
maissitärkkelystä
1 tl
leivinjauhetta
ripaus
suolaa

Väliin ja pinnalle

3 rkl
1 prk
passionhilloa esim. St. Dalfour mango-passionhillo
1 prk (425g/255g)
säilykemangoa
1 prk (2,5 dl)
1 prk (200 g)

Viimeistelyyn

passionhedelmä
tuoretta minttua

Ohje

  1. Sekoita pohjan ainekset keskenään. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (1 l). Paista 175 asteessa n. 40 min.
  2. Kumoa vähän jäähtynyt kakkupohja. Halkaise ja anna jäähtyä kunnolla.
  3. Kostuta molemmat pohjan puolikkaat täysmehulla. Laita alin pohja tarjoiluastialle. Levitä pohjalle n. puolet hillosta sekä säilykemango. Vaahdota Easy Whipping sekä Bake & Dessert kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä vaahtoa vähän kakun väliin.
  4. Levitä vähän hilloa toisen kakkupuolikkaan leikkuupinnalle ja laita se kanneksi täytetyn kakun päälle. Levitä vaniljavaahtoa lastalla kaun reunoille ja pintaan. Tee halutessasi pursotuksia pinnalle. Levitä pienellä lastalla loppu hillo kakun reunoille vaahdon pintaan makuraidoiksi.
  5. Koristele passionhedelmällä ja tuoreella mintulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
209 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.