Kakkupohja | |
---|---|
1 ½ rkl | pellavansiemeniä , hienoksi jauhettua |
½ dl | kuumaa vettä |
1 ½ prk (à 130 g) | |
1 ½ dl | rypsiöljyä |
1 ½ rkl | omenaviinietikkaa |
2 dl | sokeria |
1 ¼ dl | fariinisokeria |
1 ½ tl | espresso-pikakahvijauhetta |
1 rkl | vaniljasokeria |
1 ¼ dl | kaakaojauhetta |
4 dl | vehnäjauhoja |
¾ tl | suolaa |
1 ½ tl | ruokasoodaa |
Kostutukseen | |
1 dl | vettä |
1 dl | sokeria |
1 tl | espresso-pikakahvijauhetta |
Kuorrute ja täyte | |
200 g (maidotonta) | tummaa suklaata , esim. Brunberg laktoositon tai Panda tummasuklaa |
2 ½ prk (à 130 g) | |
1 ½ dl | |
1 ½ rkl | tomusokeria |
1 ½ rkl | vaniljasokeria |
Väliin | |
1 dl | vadelmahilloa |
Päälle | |
1 rasia (250 g) | tuoreita vadelmia |
3 palaa (maidotonta) | tummaa suklaata , esim. Brunberg laktoositon tai Panda tummasuklaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.