Vegaaninen paistettu juustokakku

Vegaaninen paistettu juustokakku
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen paistettu juustokakku

Vegaaninen paistettu juustokakku

Vegaaninen uunissa paistettava juustokakku on ihanan sitruunainen. Marjojen kera tämä on taivaallista tarjottavaa kahvin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
jäähdytys
30 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

150 g
digestivekeksejä
50 g
kookosöljyä
1 tl
kanelia

Täyte

5 prk (à 130 g)
1 dl
tomusokeria
1 ½ rkl
perunajauhoja
1 rkl
vaniljasokeria
1
sitruunan kuori ja mehu

Lisäksi

tuoreita marjoja

Ohje

  1. Hienonna keksit. Lisää sulatettu kookosöljy sekä kaneli. Sekoita tasaiseksi.
  2. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjalle. Painele keksimuruseos pohjalle ja reunoille.
  3. Sekoita täytteen ainekseet hyvin keskenään. Mausta raastetulla sitruunan kuorella sekä -mehulla.
  4. Lusikoi täyte vuokaan. Paista 175 asteessa n. 60 min. Jäähdytä. Kakku on uunista otettaessa vielä löysä, rakenne kiinteytyy jäähtyessä.
  5. Tarjoile jäähtynyt juustokakku marjojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
265 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.