Herkullisen kakkupohjan, rapean marengin ja tuoreet marjat yhdistävä vegaaninen britakakku on täydellinen valinta juhannukseen ja muihin kesäjuhliin. Kakkupohjat voi paistaa jo hyvissä ajoin, mutta kakku kannattaa täyttää vasta juuri ennen tarjoilua.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Kakkupohja | |
---|---|
1 prk (200 g) | |
½ dl | |
1 rkl | omenaviinietikkaa |
1 ¼ dl | rypsiöljyä |
3 ½ dl | sokeria |
1 rkl | vaniljasokeria |
4 ¼ dl | vehnäjauhoja |
1 ½ tl | ruokasoodaa |
¾ tl | suolaa |
Marenki | |
1 dl | esikeitettyjen säilykekikherneiden lientä |
1 ¼ dl | sokeria |
½ tl | ksantaania |
Päälle | |
1 dl | mantelilastuja |
Täytteeksi | |
1 ½ dl | |
2 rkl | sokeria |
1 rkl | vaniljasokeria |
3 dl | tuoreita vadelmia |
2 dl | punaherukoita |
tuoretta minttua |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.