Tämän hyydytetyn juustokakun herkullinen makumaailma leikittelee raikkaalla passionhedelmällä ja ihanalla valkosuklaalla. Kakun hyytyminen vie useamman tunnin, joten valmistus kannattaa ajoittaa herkuttelua edeltävään päivään.
175 g | digestivekeksejä |
½ dl | maidotonta margariinia |
1 rkl | vaahterasiirappia |
ripaus | suolaa |
Juustokakkutäyte | |
---|---|
200 g (vegaanista) | valkosuklaata , esim iChoc white vanilla |
3 prk (à 130 g) | |
2 dl | |
½ dl | tomusokeria |
1 rkl | sitruunamehua |
2 tl | vaniljasokeria |
¼ tl | suolaa |
Passionhyytelö | |
5-6 ((1 ½ dl sisusta)) | passiohedelmää |
1 ½ dl | passiososetta |
1 pussi | Dr. Oetker vegegel -jauhetta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.