Vegaaninen valkosuklaa-passionjuustokakku

Vegaaninen valkosuklaa-passionjuustokakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Vegaaninen valkosuklaa-passionjuustokakku

Vegaaninen valkosuklaa-passionjuustokakku

Tämän hyydytetyn juustokakun herkullinen makumaailma leikittelee raikkaalla passionhedelmällä ja ihanalla valkosuklaalla. Kakun hyytyminen vie useamman tunnin, joten valmistus kannattaa ajoittaa herkuttelua edeltävään päivään.

Valmistusaika

Työaika
40 min
hyydytys
6 h
Yhteensä
6 h 40 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
55 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
175 g
digestivekeksejä
½ dl
maidotonta margariinia
1 rkl
vaahterasiirappia
ripaus
suolaa

Juustokakkutäyte

200 g (vegaanista)
valkosuklaata , esim iChoc white vanilla
3 prk (à 130 g)
2 dl
½ dl
tomusokeria
1 rkl
sitruunamehua
2 tl
vaniljasokeria
¼ tl
suolaa

Passionhyytelö

5-6 ((1 ½ dl sisusta))
passiohedelmää
1 ½ dl
passiososetta
1 pussi
Dr. Oetker vegegel -jauhetta

Ohje

  1. Keksipohja

  2. Murskaa digestivekeksit hienoksi muruksi. Sulata margariini ja lisää se vaahterasiirapin ja suolan kanssa keksien sekaan. Painele leivinpaperilla vuoratun ø 24 cm irtopohjavuoan pohjalle.
  3. Juustokakkutäyte

  4. Sulata valkosuklaa ja kääntele dreamyn sekaan.
  5. Vatkaa Easy Whipping kuohkeaksi vaahdoksi ja mausta tomusokerilla, sitruunamehulla, vaniljasokerilla ja ripauksella suolaa.
  6. Ota kolmannes Easy Whipping -seoksesta ja sekoita se valkosuklaaseoksen joukkoon. Kääntele loput nuolijalla vaahdon sekaan. Levitä keksipohjan päälle ja annan hyytyä vähintään 4 h.
  7. Passionhyytelö

  8. Valmista passionhyytelö, kun juustokakku on ehtinyt jähmettyä. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi niistä siemenet pieneen kulhoon.
  9. Mittaa passionhedelmäsose ja vegegeeli pieneen kattilaan. Kuumenna ja anna kiehua vienosti poreillen 3 min. Ota liedeltä ja sekoita passionhedelmän siementen sekaan. Levitä seos tasaiseksi kerrokseksi juustokakun päälle.
  10. Ota liedeltä ja sekoita passionhedelmän siementen sekaan. Levitä seos tasaiseksi kerrokseksi juustokakun päälle.
  11. Anna jähmettyä kylmässä vielä 2 h tai mielellään seuraavaan päivään.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
272 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.