Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Vegaaninen valkosuklaa-passionjuustokakku

Tämän hyydytetyn juustokakun herkullinen makumaailma leikittelee raikkaalla passionhedelmällä ja ihanalla valkosuklaalla. Kakun hyytyminen vie useamman tunnin, joten valmistus kannattaa ajoittaa herkuttelua edeltävään päivään.

Vegaaninen valkosuklaa-passionjuustokakku
Vegaaninen valkosuklaa-passionjuustokakku

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 175 g digestivekeksejä
  • ½ dl maidotonta margariinia
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • ripaus suolaa

Juustokakkutäyte

  • 200 g valkosuklaata vegaanista, esim iChoc white vanilla
  • 3 prk (à 130 g)
    Oddlygood® Dessert dreamy lemon -tuotetta
    Oddlygood® Dreamy Lemon on kirpsakan sitruunainen välipala, joka saa syöjänsä kaikkea muuta kuin happamaksi. Lusikka…
    Oddlygood® Dessert 130 g dreamy lemon gluteeniton
  • 2 dl
    Oddlygood® Easy Whipping vispituotetta
    Oddlygood® Easy Whipping on kasvipohjainen vaihtoehto vispikermalle. Lempeän makuinen ja kauniin valkoinen vaahto vatkautuu helposti…
    Oddlygood® Easy Whipping 2,5 dl UHT
  • ½ dl tomusokeria
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 tl vaniljasokeria
  • ¼ tl suolaa

Passionhyytelö

  • 5-6  (1.5 dl sisusta) passiohedelmää
  • 1½ dl passiososetta
  • 1 pussi Dr. Oetker vegegel -jauhetta

Ohje

Keksipohja

  1. Murskaa digestivekeksit hienoksi muruksi. Sulata margariini ja lisää se vaahterasiirapin ja suolan kanssa keksien sekaan. Painele leivinpaperilla vuoratun ø 24 cm irtopohjavuoan pohjalle.

Juustokakkutäyte

  1. Sulata valkosuklaa ja kääntele dreamyn sekaan.
  2. Vatkaa Easy Whipping kuohkeaksi vaahdoksi ja mausta tomusokerilla, sitruunamehulla, vaniljasokerilla ja ripauksella suolaa.
  3. Ota kolmannes Easy Whipping -seoksesta ja sekoita se valkosuklaaseoksen joukkoon. Kääntele loput nuolijalla vaahdon sekaan. Levitä keksipohjan päälle ja annan hyytyä vähintään 4 h.

Passionhyytelö

  1. Valmista passionhyytelö, kun juustokakku on ehtinyt jähmettyä. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi niistä siemenet pieneen kulhoon.
  2. Mittaa passionhedelmäsose ja vegegeeli pieneen kattilaan. Kuumenna ja anna kiehua vienosti poreillen 3 min. Ota liedeltä ja sekoita passionhedelmän siementen sekaan. Levitä seos tasaiseksi kerrokseksi juustokakun päälle.
  3. Ota liedeltä ja sekoita passionhedelmän siementen sekaan. Levitä seos tasaiseksi kerrokseksi juustokakun päälle.
  4. Anna jähmettyä kylmässä vielä 2 h tai mielellään seuraavaan päivään.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 218 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 23,4 g
Rasva 11,3 g
Tyydyttynyt rasva 7,2 g
Ravintokuitu 5 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search