Tämän hyydytetyn juustokakun herkullinen makumaailma leikittelee raikkaalla passionhedelmällä ja ihanalla valkosuklaalla. Kakun hyytyminen vie useamman tunnin, joten valmistus kannattaa ajoittaa herkuttelua edeltävään päivään.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
175 g | digestivekeksejä |
½ dl | maidotonta margariinia |
1 rkl | vaahterasiirappia |
ripaus | suolaa |
Juustokakkutäyte | |
---|---|
200 g (vegaanista) | valkosuklaata , esim iChoc white vanilla |
2 prk (à 200 g) | |
2 dl | |
½ dl | tomusokeria |
1 rkl | sitruunamehua |
¼ tl | suolaa |
Passionhyytelö | |
5-6 ((1 ½ dl sisusta)) | passionhedelmää |
1 ½ dl | passionsosetta |
1 pussi | Dr. Oetker vegegel -jauhetta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.