Siirry sisältöön

Sitruunareseptit

Sitruuna on tärkeä raaka-aine useissa resepteissä ja se sopii erinomaisesti niin lämpimiin kuin kylmiinkin aterioihin. Voit lisätä sitruunaa mukaan myös juomiin, kuten teehen tai raikkaisiin kesäjuomiin. Sitruunassa on paljon hyödyllisiä ravintoaineita, mikä tekee siitä erinomaisen lisän terveelliseen ruokavalioon.

Sitruuna taipuu moneksi ja siitä saa valmistettua mm. maukkaita jälkiruokia, kuten juustokakkuja, piirakoita ja leivoksia. Raikas sitruunatorttu on mukava tarjoilla maukkaiden hedelmien, kuten papaijan, kiivin ja viinirypäleiden kera. Valion reseptipankista löytyy myös vegaanisia sitruunakakkureseptejä. Vegaaninen sitruunakakku valmistuu helposti ilman sen kummempia vaahdotuksia ja onkin kuivakakkujen ystävän uusi suosikki!

Sitruuna sopii myös suolaisiin ruokiin ja tuo niihin raikkautta ja hapokkuutta. Etenkin pasta, broileri ja merenelävät ovat klassisia yhdistelmiä sitruunan kanssa. Kokeile vaikkapa herkullista sitruuna-valkosipulibroileria, sitruunapastaa tai sitruunarisottoa, ja löydä suosikkisi lukuisten sitruunareseptien joukosta!

95 reseptiä

Search