Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Munkki-maritozzo

Vapun söpöimmät minimukit täytetään lemon curd -kermavaahdolla. Täytetyt kermamunkit valmistuvat hetkessä valmiista pikkumunkeista.

Munkki-maritozzo
Munkki-maritozzo

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 10 pyöreää pikkumunkkia
  • 1 dl
    Valio Keittiön vispikermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • ½ prk (à 200 g)
    Valio sitruunakreemiä
    Täyteläinen ja ihanasti kirpeänmakea Valio sitruunakreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
    Valio sitruunakreemi 200 g laktoositon

Ohje

  1. Tee keskelle munkkeja viillot siten, että ne jäävät pohjasta kiinni.
  2. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon kreemi.
  3. Täytä munkkien viilto vaahdolla.

Vinkki

Munkit pysyvät paremmin pystyssä tarjoilualustalla, kun leikkaat pohjan pyöreää osaa aavistuksen tasaisemmaksi. Jos aikaa on enemmän, voit myös valmistaa pikamunkit itse https://www.valio.fi/reseptit/delimunkit/.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 289 kcal
Proteiini 3,7 g
Hiilihydraatti 32,3 g
Rasva 15,8 g
Tyydyttynyt rasva 7,3 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search