Gluteenittomat munkit vaativat valmistuksessa helliä otteita, mutta lopputulos on ihanan pehmoinen ja herkullinen. Paistamisessa öljyn oikea lämpötila on olennainen; jos öljy on liian kuumaa, rinkilät ei ehdi kypsyä sisältä, jos taas liian kylmää, munkit imevät rasvaa sisäänsä.
5 dl | |
2 pussia (à 11 g) | kuivahiivaa |
2 rkl | psylliumia |
1 tl | suolaa |
1 dl | sokeria |
1 rkl | kardemummaa |
1 | kananmuna |
2 dl | riisijauhoja |
4 dl | gluteenitonta jauhoseosta , Semper |
2 dl | mantelijauhetta |
75 g | |
Paistamiseen | |
---|---|
1 l | rypsiöljyä |
Pinnalle | |
sokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.