
Suomi
Puhtaat ja tuoreet raaka-aineet sekä yksinkertaiset, mutta herkulliset maut ovat tyypillisiä suomalaiselle keittiölle. Suomalaisessa ruokakulttuurissa on vahvat perinteet ja maakunnista löytyy herkullisia perinneruokia. Keittiön ominaisia raaka-aineita ovat viljat, juurekset, riista, kala, sienet ja marjat. Valion reseptipankista löydät myös vegaanisia versioita suomalaisista perinneruuista. Täältä löydät kaikki perinteiset, suomalaisten rakastamat ikisuosikit kuin myös uusia ideoita keittiöön.
Tutustu suomalaisiin ruokiin ja resepteihin alta!
406 reseptiä

50 min
Korvapuusti-mustikkapiirakka

25 min
Nakkimunakas

4 h 50 min
Vegaaninen runebergin torttu

1 h
Paahdetut rosmariinijuurekset

35 min
Vegaaniset mustikkamuffinit

55 min
Laskiaispannari

40 min
Silliskakku

20 min
Mökkilohi

40 min
Riisipuuro kermalla

30 min
Perunasosekeitto

4 h 45 min
Luumujuustokakku

1 h 25 min
Kinuskitortut ja vaniljatortut

1 h
Luumukääretorttu

12 h 36 min
Rommirusina-piparikupit

1 h 5 min
Siirappi-kermaperunat

30 min
Vegaaninen rosollipaistos

40 min
Lakkapiirakka

2 h 40 min
Palapaisti

50 min
Raparperi-vadelma-murupiirakka

30 min
Savulohi-varhaiskaalipannu

1 h 55 min
Juhannussalko

50 min
Helpot vanilja-mustikkakukkoset

12 h 5 min
Sitruuna-unikonsiementuorepuuro

15 min
Kesärosolli
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?