Mikään ei voita höyryävän savukalan makua ja tuoksua. Jos et halua itse savustaa, tämän ohjeen voit tehdä myös vaivatta valmiista lämminsavulohesta. Kokoa lohifileen päälle raikas kesäsalaatti uusista perunoista, avomaankurkuista ja sipulinvarsista. Kastikkeeksi surautetaan kauniin vihreä piimä-tillikastike.
800 g | lämminsavulohta , ks. ohje lohen savustamiseen linkistä fileenä |
250 g | keitettyjä (varhais)perunoita |
150 g | kurkkua tai avomaankurkkua |
2 | kevätsipulivartta |
2 rkl | kapriksia |
½ tl | suolaa |
2 rkl | oliiviöljyä |
Piimä-tillikastike | |
---|---|
1 dl | |
½ prk (à 150 g) | |
1 tl | Dijon-sinappia |
½ tl | sokeria |
ripaus | suolaa |
1 ruukku | tuoretta tilliä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.