
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni180°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 dl Edamame papuja (pakaste)
- 1 puolikas kurkku
- 1 kypsä avokado
- 300 g ruodotonta ja nahatonta lohta
- 3 rkl teriyakikastiketta
- 2 pussia (à 200 g) valmisriisiä
Pinnalle
- 0 kg punainen chilipalko
- 0 kg tuoretta korianteria
- 0 kg chilimajoneesia
- 0 kg seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Käsittele pavut pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja kuutioi kurkku. Puolita avokado, poista kivi ja viipaloi hedelmäliha.
- Leikkaa lohi kuutioksi. Sekoita joukkoon teriyakikastike. Kypsennä lohi airfryerissa 180 asteessa noin 5 min.
- Kuumenna riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kokoa annokset. Kaada riisi kulhojen pohjalle. Lisää lohi ja kasvikset riisin pinnalle.
- Viimeistele annokset hienonnetulla chilillä ja korianterilla, chilimajoneesilla ja seesaminsiemenillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- punainen chilipalko
- tuoretta korianteria
- chilimajoneesia
- seesaminsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.