
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g graavilohta
- 2 rkl hienonnettua tilliä
- 2 rkl kapriksia
- 1 sitruunan kuori raastettuna
Lisäksi
-
½ prk (à 120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 tl piparjuuritahnaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Viimeistelyyn
- 0 kg tuoreita yrttejä ja versoja
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.
- Yhdistä kulhossa kala, tilli, kaprikset ja sitruunan raastettu kuori.
- Muotoile seoksesta muotin avulla 4 annosta annoslautasille.
- Sekoita smetanan joukkoon piparjuuritahna. Lusikoi jokaisen annoksen päälle nokare piparjuurismetanaa. Rouhi pinnalle mustapippuria.
- Viimeistele tuoreella tillillä ja/tai versoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
219 kcal
Proteiini
18,3 g
Hiilihydraatti
0,6 g
Rasva
16,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoreita yrttejä ja versoja