Graavilohitartar

Graavilohitartar
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Graavilohitartar

Graavilohitartar

Graavilohitäytettä on totuttu tarjoamaan pikkusuolaisena esim. ruisnappien tai crustadien päällä. Kokeilepa tarjota se uudella rapsakan pikkusalaatin lehdeltä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 (250 g)
avokado
1 rkl
sitruunamehua
1 pieni (200 g)
omena
200 g
graavilohta
1 pieni (50 g)
sipuli tai punasipuli
1 ½ prk (à 120 g)
ripaus
rouhittua mustapippuria

Lisäksi

1 kpl (125 g)
sydänsalaattia

Ohje

  1. Leikkaa avokadon hedelmäliha pieniksi kuutioiksi. Laita kulhoon ja valuta päälle sitruunamehu.
  2. Kuutioi kuorittu omena ja graavilohi pieniksi paloiksi. Hienonna sipuli.
  3. Yhdistä tartarin ainekset kulhossa.
  4. Irrota sydänsalaatin lehdet. Nostele päälle tartaria. Tarjoa alkupalana tai aterian lisukkeena.
Vinkki

Vinkki

Kokeile tartaria voileipien ja ruisnappien päällä tai uuniperunan täytteenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›