Graavilohitartar

Graavilohitartar

Graavilohitäytettä on totuttu tarjoamaan pikkusuolaisena esim. ruisnappien tai crustadien päällä. Kokeilepa tarjota se uudella rapsakan pikkusalaatin lehdeltä.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 (250 g)
avokado
1 rkl
sitruunamehua
1 pieni (200 g)
omena
200 g
graavilohta
1 pieni (50 g)
sipuli tai punasipuli
1 prk (200 g)
Valio Eila® kevyt crème fraîchea

tai 1.5 prkValio smetanaa
ripaus
rouhittua mustapippuria

Lisäksi

1 kpl (125 g)
sydänsalaattia

Ohje

  1. Leikkaa avokadon hedelmäliha pieniksi kuutioiksi. Laita kulhoon ja valuta päälle sitruunamehu.
  2. Kuutioi kuorittu omena ja graavilohi pieniksi paloiksi. Hienonna sipuli.
  3. Yhdistä tartarin ainekset kulhossa.
  4. Irrota sydänsalaatin lehdet. Nostele päälle tartaria. Tarjoa alkupalana tai aterian lisukkeena.
Vinkki

Vinkki

Kokeile tartaria voileipien ja ruisnappien päällä tai uuniperunan täytteenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›